19 Temmuz 2012 Perşembe

Sahne ES ES'in



 Eskişehirspor taraftarının beklediği gün geldi çattı.37 yıl aradan sonra Atatürk stadında tekrar bir avrupa kupası maçı oynanacak.

 Es-Es,Avrupa Ligi'ne bizim yerimize gitmiş olsada bunda Es-Es'in herhangi bir suçu günahı yok.Bizim yerimize ülkemizi temsil edecekler en güzel şekilde buna inancım tam.

 Bu maçın 37 yıl sonra oynanan bir avrupa maçı olmasının dışında başka anlamlarıda var aslında.

 Anadolu takımlarının yıllardır şikayet ettikleri,İstanbul takımlarının gerisinde kalma,ilgiden yoksun kalma durumunada son vermek için harika bir zaman.Anadolu takımları bu maçlarla; para,ilgi ve en önemlisi Avrupa çapında tanınma şanslarını iyi kullanmaları gerek.

 Maç için çok ayrıntılı teknik analize,tahmine gerek yok Eskişehir maçın ağır basan tarafıdır.Kendi liginde Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray gibi devlerle en iyi şekilde mücadele eden bir takım için St.Johnstone FC ölçü değil.Fakat yinede Anadolu takımlarımızın önemli bir hastalığı olan Avrupa tecrübesizliği yüzünden saçma sapan kaybedilen bir sürü de maç hatırlıyoruz.

 Umuyorum ki Eskişehirspor bu akşam 3 büyüklerle sahada kapıştığı gibi oynayıp avantajlı skoru elde edecek.Ülke olarak göğsümüzü kabartırken,kendi adına da hakettiği yerlere gelecek.

15 Temmuz 2012 Pazar

Dönüyoruz


 25 hazirandan beri bloga yazı yazmamış ayıp etmişim.İşlerin güçlerin yoğunluğu derken blog hiç olmadığı kadar boş kalmış haline bakınca üzüldüm.

 Bilmiyorum özleyeni,arayanı olmuşmudur ama blog artık eski haline dönüyor.

 Beşiktaş'ımız da ilginç şeyler olmaya bol malzeme çıkmaya da başlamışken dönmek farz oldu.Söyleyecek bir kaç kelime var olaylar üzerine.

 Bekleyenimiz,takipçimiz,arayanımız varsa kusura bakmasınlar bu aradan ötürü.Eski bol postlu günlere dönüyoruz.