22 Mayıs 2012 Salı

Lazio Kartalı



 Bizim gibi simgesi kartal olan Lazio'nun meşhur kartalı.Bazı önemli maçlardan önce stadyumda salınıp,tribünlerin üstünde  arz-ı endam ediyor.Lazio taraftarları onun uçtuğu maçlardan ayrı keyif alıyorlar.

 Bizde keşke değerlerimizi bu şekilde kullanabilsek.Taraftarımızın İnönü'de yarattığı büyülü atmosferin üzerinde süzülen bir kartal çok yakışırdı.

3 yorum:

  1. bir kartal özgürlüğü hak eder böyle şovlar için kullanılmasını beşiktaş taraftarı asla kabul etmez.

    YanıtlaSil
  2. nuwandaya katılıyorum, bir kez maçta yaralı kartala eziyet ettiler, tribünden çok tepki görmüştü. hayvanlara zulme karşıyız.

    YanıtlaSil
  3. bu demirören döneminde yapılacaktı. hatta bir eğitmen ve kartal filan bulunmuştu ancak taraftarın haklı tepkisi neticesinde engellenmişti.

    tribünlerinde hayvan hakları ile ilgili pankartlar açılmış bir beşiktaş var. tutsak bir hayvanla şov yapılması nasıl kabullenilebilir ki... forzabeşiktaş'ta konunun tartışıldığı posta bakılabilir.

    benim takıldığım bizim simge olarak amerikan kartalını (bald eagle) kullanmamız. anadolu'da yaşayan ve nesli tehdit altında olan farklı türler var. bence görsellerde onları kullanmamız daha yerinde olur. hem bizim toprağımız hem de bir farkındalık yaratabiliriz belki...

    YanıtlaSil