23 Ağustos 2013 Cuma

Soyguncu Lig Tv



 Uefa,Cas,Fifa derken ortalık bu kadar karışık ve gittiğimiz yol bu kadar karanlıkken bir şekilde avrupa maçına çıktık.Takımı yaklaşık 3 aydır izlememiş olmamız , özlememiz bazı soygunculara rant kapısı sağladı. Yıllardır ligi elinde bulundurup istediği maçı,paketi istediği fiyata satıp aynı şekilde hizmet ve destek olarak karşılık vermeyen Lig Tv , belkide Türk spor yayıncılığında bir ilke imza attı.

 Tromsö gibi vasat bir takımla oynanan ön eleme maçını kendi spor paketi üyelerine 25 tl spor paketi olmayanlara da 50 tl den satmaya kalkıştı.Tekelcilik ve rekabet faktörünün olmadığı her yerde olduğu gibi tekelci kendi kafasına göre at koşturmaya çalıştı.

 Dünyanın başka biryerinde başka örneği varmı bilemiyorum lakin bu düpedüz soygunculuktur.Takımın dandik bir ön eleme yerine turnuvada önemli bir maça çıktığını düşündüm , satacakları fiyatı tahmin bile edemedim.

 Bu olay Beşiktaş'a nasıl yansıdı ? Taraftar maçı izleyemedi,Lig Tv ye edilen sözlerin birazı da buna göz yuman takıma gitti, Beşiktaş dandik bir ön eleme maçını satıp işine baktı.Olan yine her zaman ki gibi taraftara oldu.

  Maçını satmış nakit parasını cebine koymuş bir Beşiktaş'ın taraftarına yaşatılan bu hakarete tepki göstermesini beklemek,bir daha yaşanmasını önlemek amacıyla hizmeti sunmaya aday olan şirkete çeşitli yaptırımları kabul ettirmesini beklemek çokmu uzak ? çokmu hayalcilik olur ? Görürmüyüz öyle güzel günler ? Taraftarını düşünen bir Beşiktaş ?

1 yorum: