17 Ekim 2011 Pazartesi

Felipe Melo,Beşiktaş ve Ruh Eksikliği



Fatih Terim'in Galatasaray'ını bu sene bir başka gözle izliyorum.Geçen seneki dağılışlarından sonra bu sezona başlamaları ve neler yapacaklarının merakı vardı.Bu merak ve futbol sevgisiyle Galatasaray'ı izlerken Galatasaray'ın geçtiğimiz transfer döneminde ne kadar başarılı olduğunu gördüm.

Geçen yıldan başlayan yıldız transfer deliliğimiz,her mevkiye dünyaca ünlü 'isimler' getirme çabamız sonucu bugün geldiğimiz durum ortada.Amacımıza belli bir derece ulaşmış amaçladığımız isimleri buraya getirmiş ama kafa olarak getiremediğimizi görüyoruz.

Yıldız oyuncularımızın sonsuz dertleri,kaprisleri,kötü yaşamları,kafa olarak kendilerini takıma vermemeleri gibi türlü dertle boğuşurken rakibimizin nokta transferler yaptığını görmek beni imrendiriyor.Biri Trabzonspor'un tescilli sorunlusu Engin Baytar diğeride agresif tavırlarıyla tanıdığımız Felipe Melo.Bu iki ne yapacağı kestirilemeyen nispeten dengesiz iki futbolcunun sistem içine yerleştirilmesi ve en önemlisi takımın ateşleyici gücü haline gelmeleri çok enteresan.

Özellikle Felipe Melo'nun uzaklaştırdığı her top,yapılan her artı işten sonra içindeki hırsı dışarı vurup tribünleri gazlaması ve takımı sahiplediğini göstermesi çok güzel.

Kayserispor maçında tel tel dökülen sahaya ne için çıktığını bilmeyen Beşiktaş'ın sözde yıldızlarına Melo'nun videoları izletilmeli.Sezon başından beri ne oynadığımız belli değil fakat sahadaki adamların yürümekten bile aciz olmaları orada çok çok ciddi sorunlar olduğunu gösterir.

Yıllık 3 milyon euro'ları alırken gayet ciddi ve istekli olan fakat iş sahada oynamaya gelince turistik gezide havası takınan oyuncularımızı Florya'ya Fatih Terim'e bir terapiye göndersek işe yararmı acaba ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder