25 Kasım 2011 Cuma

Nereden Geliyor Bu Değirmenin Suyu ?


Son yıllarda alıştığımız üzere yine bombayı patlattık.Nba'de süren lokavt sayesinde getirdiğimiz yıldızlara bir yenisini daha eklemiş bulunuyoruz.

Semih Erden'in sakatlığı sonrası uzun arayışlarının başladığını hemen heryerde okuyorduk.Görünüşe göre arayışlar sonuç vermiş ve yeni bir yıldız edinmişiz.

L.A. Lakers'tan başarılı forvet oyuncusu Lamar Odom'la anlaşmışız.2.08 boyunda ve 104 kilo olan Odom'un kariyerini anlatma gereği duymuyorum.Bireysel yetenekleri açısından ligimizin çok çok üzerinde bir oyuncu.

Takıma yıldızlar geliyor,takım güçleniyor bunlar güzel şeyler fakat bizde durumlar çok farklı.Sonunda ne olacağı belli olmayan bir çıkmazdan faydalanıp(lokavt) boşta kalmamak için gelen oyunculara bel bağlamış durumdayız.

Olurda lokavt biterse müthiş bir ivme yakalayan basketbol takımımız ne hallere gelir kestirmek çok zor değil.Lokavt bitmesin diye dua eder hale getirdiler bizi.Diğer sıkıntımız ise 'nereden geliyor bu değirmenin suyu ? ' sorusu.

Beşiktaş basketbol takımının her yıl gündeme geldiği bir konudur oyuncuların paralarının ödenmemesi konusu.Sezon başında ortalama üstü bir takım kurulup yola çıkılır ama sezon ortası gelmeden sıkıntılar baş gösterir.Paralarını alamadıkları için idmanı boykot eden Amerikalılardan başlar,maaşı ödenmediği halde takımı satmayan yerlilerle biter bu hikaye.

Bahsettiğim olayın en yakın örneğini daha geçen sezon yaşadık.Parası ödenmediği için tepki gösteren oyuncularımızı,işkence edercesine zorunlu antremanlara zorladık.İstikrarın İ'si bile olmayan basketbol şubemizde her yıl 6-7 oyuncu gelip her yıl 6-7 oyuncu gitmesi normal karşılanan bir durum halini aldı.

Velhasıl düzgün kadro kurmaktan,oyuncu paralarını zamanında ödemekten,istikrarı sağlamaktan aciz yönetimimiz sonu ne olacağı belli olmayan bir durumdan faydalanıp bütün Nba yıldızlarını takıma doldursa ne olur ? Beşiktaş duruşunu kaybettikten sonra..

2 yorum:

  1. http://fenerbahceyorumlar.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. http://fenerbahceyorumlar.blogspot.com/

    YanıtlaSil