11 Nisan 2012 Çarşamba

Sportoto Kupası - Saçmalık



Tff bu yıl kendini dağıttı.Şike davasıyla beraber gelişen süreçte;kimilerini korumak,kimilerini korumak için resmen eğilip büküldü.Önce fikstürün içine ettiler ardından play-off bombasını ortaya attılar ve son olarak da ne olduğu belli olmayan Sportoto Kupası'nı çıkardılar.

Şampiyonluk ve Avrupa Ligi play-off'larına kapağı atamayan diğer takımlar aralarında amaçsız maçlar oynayacaklar.Neden böyle birşeye başvuruldu gerek duyuldu anlamlandırmak zor.

Lig Tv'yi küstürmemek,şike davasıyla kaybettiği paracıklarını geri kazandırmak için alınmış ilginç kararlar.Kupaya katılacağı belli olan 8 takımdan 2'si zaten düşmüş durumda seneye Süperlig'de bile olmayacaklar diğerlerinin zaten bir olayı yok.

Daha fazla futbol,daha güzel futbol diyoruz herşey iyi hoş fakat yine para kaldırmak amacıyla; Kadınlar ve çocukların ücretsiz maçlara gelmesi kararı neden kaldırıldı ? Amaç en saf haliyle güzel futbol izlemek,yaşananları bir nebze unutturmaksa bu neden yapıldı sorgulamak gerek.

Rant elde etmek amacıyla yapılmış türlü hokkabazlıklar sonucu bu yıl ucube bir yıl oldu.Futbolcular köle gibi kullanıldı.Adamların 3 günde bir maç oynamaktan içi dışına çıktı.Halada oynatılıyorlar.

Oyuncuların suları sıkıldı,taraftarın parası sömürüldü,deplasmana gitme hakkı elinden alındı.Sonuç:Lig Tv küstürülmedi + malum kişiler ve takım çok güzel korundu.Yaşasın Süper Final ! Yaşasın Sportoto Kupası !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder