19 Ağustos 2012 Pazar

Fenerbahçe Centilmenliği !


 Fenerbahçe sezona bomba gibi girdi.Geçen sezondan bıraktığımız gibi hatta çok daha önce ki sezonlarında oldukları gibi başladılar.

 Yeni bir sezona başlamışız henüz ortada ne puan için kavgalar var,ne takımlar arasında sürtüşmeler var ne de can sıkan bazı olaylar var.Futbolu özledik ağız tadıyla geçtik televizyonun başına fakat Fenerbahçe'de değişen birşey olmamış.

 Her türlü çirkeflik,hakemin üzerine oynama,en ufak kararda hakemin üstüne yürüyüp etki altına almaya çalışma her türlü şey devam ediyor.

 Yalnız Fenerbahçe geçen sezonlarda yaptıklarının da üstüne çıkarak Elazığspor maçında daha da ileri gitti.Elazığspor oyuncusu Bület Ertuğrul kendisine isabet eden toptan sonra yerde yatarken Mehmet Topuz topu dışarı atmak yerine (özellikle yerde yatan adamı gösteren Elazığ'lı oyunculara rağmen!) pozisyona devam etti ve FB golü buldu.

 Bu ligi domine eden,tarihi 100 yılı geçmiş,BÜYÜK statüsünde geçen Fenerbahçe camiasına bu hiç yakışmadı.En ufak olayda neden kimse Fener'i sevmiyor muhabbeti yapan arkadaşlar cevabı merak ediyorlarsa eğer açıp açıp o pozisyonu izlerseler cevabı kendi kendilerine bulacaklardır.

 Şike,havadan kazanılmış maçlar,çantada giden paralar ve türlü pisliklerle kirlenen Fenerbahçe adını temizlemek,doğru işler yapıp bir nebze kendisine yönelen oklardan kurtulmak için çabalamak yerine yaptıklarına yenilerini eklemeyi tercih ediyor.Gerçekten çok başka bir kafa içinde bulundukları bu durum.

 Bu sezon da kavgadan,dövüşten,birbirine laf sokma yarışlarından,kirli 3 puanlardan kurtulamayacağımız daha ilk maçtan belli oldu.Hepimize geçmiş olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder