27 Ağustos 2012 Pazartesi

Hentbol Süperlig






 Süperligimiz yine süper hakem hataları ve saçmalıklarla başladı.Yıllardan beridir alıştığımız hakemlerin Fenerbahçe'yi koruma,kollama görevlerine bu sene de Galatasaray eklendi.


 Haktan hukuktan bahsedilen,kirli oyunların aşılmaya çalışıldığı şu ortam da bile bu oyunun bizzat içindekiler bile haksız kazançlar elde etmekten korkmuyor.

 Fenerbahçe-Gaziantepspor maçından sonra Mehmet Topal elle kontrol edip attığı golle ilgili elime çarptığının farkında değildim açıklamasından sonra,dün akşam ki derbide eliyle önüne düşürdüğü topu gol yapması yetmiyormuş gibi takım arkadaşı ahlaktan nasibini almamış Burak Yılmaz'ın penaltı pozisyonuna da yüzde yüz penaltı diyebilen Umut Bulut isimli vatandaşın talihsiz açıklaması geldi.

 Milli takım düzeyinde ülkemizi temsil eden,ay yıldızlı formayı üstünde taşıyan,ülkenin sayılı yerli topçularından ikisi-üçü bile bu yanlışlara düşüp küçük kazançlar peşinde koşarken bizim gidip para uğruna ülkemize gelen yabancılardan hesap sorma hakkımız yoktur.

 Bunca yaptıkları çirkinliğe rağmen milli takım ortamında haksızlık yaptığını bile bile,takım formaları altında rakip milli takımda takım arkadaşı olan oyuncuların yüzlerine nasıl bakacaklar çok merak ediyorum.Çok farklı bir meziyet olmalı.

 Bir oyun uğruna;üstüne geçirdiği formanın yandaşlarına yaranmak,şirin görünmek,bol sıfırlı anlaşmalar yapabilmek adına kişilerin;benliklerinden,haysiyetlerinden ödün verdiklerini görmek çok acı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder