28 Ağustos 2011 Pazar

Asla Yalnız Yürümeyeceksin (Tribün Hikayeleri)




'Asla Yalnız Yürümeyeceksin' Liverpool taraftarının kullandığı dünyaca ünlü bir sözdür.Futbolla ilgilenen hemen herkes bu ünlü sözü bilir yada en az bir kere duymuştur.Takımına duyulan sevgiyi,sadakati belkide en güzel anlatan sözlerden biridir.

'Asla Yalnız Yürümeyeceksin' bu kez karşımıza Liverpool sloganı olarak değil futbol kültürü üzerine yazılmış bir kitap olarak çıkıyor.Şuana kadar okuduğum futbol kültürü üzerine yazılmış en güzel ve en sıcak kitaplardan biriydi.

120 sayfalık 'çerez' bir kitap olmasının dışında içinde olan hikayeler kesinlikle çok güzel.Hikayeleri okurken kendinizi Maltepespor soyunma odasında teknik direktörlerine mahalleden tanışmaları sonucu 'abi' diye seslenen oyuncular arasında yada dağılan Yugoslavya'da fitili ateşleyen maç Hajduk-Kızılyıldız maçında kavganın tam ortasında bulabilirsiniz.

Futbol kültürü üzerine okumayı sevenlerin,takımının peşinden uzak yakın demeden gidenlerin,cebindeki son parayı maç biletine yatıranların kısacası 12.adamın kesinlikle kaçırmaması gereken bir kitap..


Merak edip ne anlatıyor bu deyip bakmak isteyenler için link;

http://www.ilknokta.com/kitap/121317/Erdem-Aksakal/Asla-Yalniz-Yurumeyeceksin.html








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder