29 Ağustos 2011 Pazartesi

Kaçış Başladı



Şike olayı ortaya çıktığında şuan geldiğimiz günleri göreceğimiz aklımın ucundan geçmezdi.Her zaman yapamazlar,olan olduğuyla kalır yıllardır bariz olan ortaya şimdimi çıktı diye düşünüyorduk.

Sorguya çağırılan yöneticiler,içeri atılan başkanlar..Ne ararsak var bu filmin içinde.Aradığımız herşeyi bulabileceğimiz bu filmde en enteresan gelişmeler son günlerde yaşanıyor aslında.

Uefa'nın Fener'i Şampiyonlar Ligi'nin dışına atması ve sonrasında gelişen süreç çok düşündürücü.. Şike olayları ilk patladığında moralleri bozulan ve sözde birlik mesajını veren Fenerbahçe'li oyuncular bir bir avrupaya kaçmaya başladılar.

Yeni transfer Emenike'nin oynamadan kaçması,ardından yatarak para kazanan Guiza'nın kaçışı,en delikanlı has adamları Lugano'nun gidişi ve son olarak bu akşam Andre Santos'un kaçışı.. Yeri geldiğinde takımları için ölüp bitenler şimdi takımın akıbeti meçhul olduğunda gemiyi ilk terk etmeye başlayanlar aslında.

Fenerbahçe taraftarı hala takımlarını körü körüne korumaya bu gelişmelere rağmen devam edebileceklermi merak ediyorum.Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış diye boşuna dememiş atalarımız.Ortada şike yada illegal bir durum olmasaydı bu 'has Fenerli'ler ' kaçmazlardı.

Yabancıların gidişiyle başlayan bu kaçış serüvenine bakalım önümüzdeki günlerde hangi isimler katılacak ? Kendini sarı-lacivert için ölüyor olarak gösteren Volkan,Gökhan G.,Emre'nin isimleri bile başka klüplerle anılıyor.

Bu karışık gelişmeler yaşanırken hala ortada birşey olmadığına yürekten inanan,toz pembe dünyalarında yaşayanlar belki bir nebze uyanıp olanları anlamaya çalışırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder