19 Kasım 2012 Pazartesi

Almeida Şahlanışı


 Sorunlu Portekiz'li Almeida bu sezon şahlandı.Geldiğinden beri bekleneni karşılayamayıp hepimize saç baş yoldurmuştu.Peki ne oldu da Almeida bu sezon şahlandı ? Sezon başında gitmek için zemin arayan fakat teklif gelmeyince takımda kalmak zorunda kalmıştı.

 Almeida'nın şahlanışını takımdan diğer ağır topların gitmesine bağlıyorum.Kendi de önemli bir isim olmasına rağmen Quaresma ve Simao gibi ışıkların üstüne döndüğü adamların yanında geri planda kalıyordu.Onlar kadar ünlü olup,çılgın paralar kazanan adamlar bazen egolarına yenik düşebiliyorlar ne yazık ki.

 Quaresma ve Simao'nun gölgesinde kalan Almeida onların gidişinden sonra nispeten yıldızsız kalan Beşiktaş'ta eline bakılan adam olunca sorumluluk aldı ve daha fazla çabalamaya başladı.

 Almeida'yı en çok eleştiren ve gönderilsin diyen adamların başında geliyordum fakat Almeida kendini affettiriyor.Almeida'nın bu çabası ve isteği devam ederse Beşiktaş ondan çok fazla fayda görür.Önemli olan Almeida'yı küstürmemek ve değerli olduğunu hissettirmek,bunlar olduğunda sonuç ortada aslında.


(not:Almeida'nın durumu ile ilgili sizinde görüşleriniz,farklı düşüncüleriniz varsa paylaşabilirsiniz.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder