30 Kasım 2012 Cuma

Euroleague'de Sahne Kartal'ın


 Euroleagu'te top 16 yı garantileyerek  hepimizi sevindiren takımımızın bu akşam ki konuğu Avrupa devi Barcelona.İlk kez katıldığımız Euroleague'de başarılı kabul edilecek bir performansla grupların tamamlanmasına 3 maç kala top 16 yı garantilememiz çok önemliydi ve bunu başardık.

 Gruptan çıkma stresinden uzak iki takımı karşı karşıya getirecek bir maç olması, sonucu tahmin edilmesi zor bir maç ortaya çıkarıyor.Her nekadar iki takımda çıkma stresinden uzak olsada maçın gidişatını ve sonucunu etkileyecek önemli değişkenler de yok değil.

 Euroleague'de 7 maçta yenilgisiz devam eden ve şampiyonluk için favorilerden gösterilen Barcelona kendisine göre nispeten kalite farkı olan takımımız karşısında serisini bozmak istemeyecektir fakat diğer yandan en önemli oyuncularından Navarro'yu getirmemeleri de soru işareti oluşturuyor.

 Bizim cephemizden baktığımızda ise EL'e ilk kez katılan ve maddi zorluklarla boğuşan takımımız aldığı başarılarla hepimizin göğsünü kabartmış durumda.EL grup maçlarında salonu istenen düzeyde doldurmayıp takıma ayıp etmişti taraftarımız fakat bu maçta durum umarım değişecektir.Ortada çıkan bu maçla ilgili desibel rekoru denemesi de yapılacağı haberide var.Taraftarımızın bu maça göstereceği ilgi takımımızı önemli derecede etkileyecektir.

 Sonuç olarak takımımız gruptan çıkmayı garantilesede bu maça sonuna kadar asılacaktır.Top 16 da gelecek zorlu takımlar öncesi kendimizi test etmek açasından çok değerli bir maç.Kazanmamız durumunda elde edeceğimiz prestij ve oyuncularımızın kendine duyacağı güven çok çok değerli.

 Şahsi düşünceme göre takımımız bu maçta göstereceği performansla hepimizi mutlu edip,Beşiktaş ismine layık olacaktır.İddaa'da ise takımımız lehine verilen 8.5 handikap ın ise aşılmayacağını,yenilsek bile handikap içinde kalacağımızı düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder