13 Kasım 2012 Salı

Aragorn İnönü'de











 Merhaba sevgili dostlar.Çok çok çok çok çok uzun bir aranın ardından tekrardan bu satırlara döndük.Blog hiç olmadığı kadar boş ve ilgisiz kaldı.Sayıları nispeten kısıtlı olan okuyucularımızı da büyük ihtimal kaybettik.Ama bu bir geri dönüş yazısından ziyade kalan okuyucularımıza haber etme yazısıdır.Zira son yazılarımda epey geri döndük diye post attım.

 Son yazımdan bu zamana kadar geçen sürede ev taşıdık hemde aynı şehir değil şehir değiştirdik.Bundan sonra Gololurr ' un merkezi İstanbul değil Eskişehir'de.İnternet bağlantısı problemleri,ev işleri derken aksattığımız bloga geri dönüş tarihi bugündür.Hala ilgilenen varmı bilmem ama Gololurr döndü.

 Postun konusuna gelince ise zaten başlık kendini anlatıyor.Canımız ciğerimiz orta dünyalı Aragorn'umuz - Viggo Mortensen sağlam Beşiktaş'lı olup çıkmış.İstanbul'da yeni bir film çekimi için bulunan Viggo'ya sette hediye edilen Beşiktaş formasıyla başlayan aşk yukarıda gördüğünüz fotoğraflara kadar gitmiş.Viggo oynadığımız son 3 maçta tribünde ki yerini alıp bizden biri olmuş.

 Lord of the Rings'in zaten hastasıydık da yukarıda ki görüntülerden sonra sevgim iki kat arttı adamsın Viggo. (Unutmadan ; Yukarıda ki fotoğraflar Bursaspor maçından)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder