13 Ocak 2011 Perşembe

Dengesiz Batuhan





Beşiktaş'tan deyim yerindeyse 'kapının önüne konarak' gönderilen dengesizlikleriyle ünlü Batuhan yeni bir olaya daha imzasını çakmış.Yukarıdaki fotoğraflara anlam veremeyenler için olayı anlatalım olay şöyle;Efendim Eskişehir-Schalke bir hazırlık maçı yaparlar.Maçtan önce yapılan seremonide oyuncular tokalaşırken Batuhan efendi Raul'un elini sıkma şansını bulmuş ve ona karşı oynama şansını elde ettiğinin farkında olmadan Raul'un elini sıktıktan sonra elini şortuna silmiş ve o alışık olduğumuz pişmiş kelle sırıtışını yapmış.

Bu hareketle Raul'u küçümsemekmi istemiş ne istemiş bilemiyoruz ne tasarladı kafasında.Ama bildiğimiz birşey varsa Batuhan'ın ruh ve akıl sağlığının pek iyi olmadığı kesin.Daha öncede Guti'ye saçma hareketlerde bulunmuştu gerçi yaptığı dengesizlikleri saymakla bitmez.

Ne yazık ki yükselişi nasıl hızlı olduysa düşüşüde o kadar hızlı olacak fakat farkında değil daha.Batuhan burada ne yapmaya çalışmış olabilir ? Neden yapmıştır ? Genel hareketleri neyin göstergesidir ? Bunları blog okurlarımızla tartışmak isterim birşeyler yazmak isteyen yorum kısmına bıraksın efendim.Ayrıca 'gololurr' olarak Batuhan için Allah ıslah etsin diyoruz.

3 yorum:

  1. Bunun tek açıklaması var.. Bu salak yeni yetme sümüklü bebenin kıçını birileri fena halde kaldırmış. Hiçbişeyin farkında değil bu çocuk.Farkına vardığı gün de iş işten geçmiş olacak,ama nafile.
    Ben sana topçu olamazsın demiyorum Batuhan, adam olamazsın diyorum..

    YanıtlaSil
  2. bu öküzün vücudu gelişsin die verilen kimyasallar yapılan iğneler beynin gelişmesini engellemiş demek ki

    YanıtlaSil
  3. kendisine yakışanı yapmış yok böyle bir profosyonel, kendine yazık ediyor.

    YanıtlaSil