12 Ocak 2011 Çarşamba

Rakibe Veda..



Veda ediyoruz artık ona..Ezeli rakiplerimizden Galatasaray'ın 'cehennem'i' artık 46 yıldır bulunduğu yerden sökülüp atılmak için bekliyor.Bir zamanların avrupa fatihinin evi,rakiplerin sahada bulunmak istemediği cehennem artık zamanı doldurdu ve tarih sahnesine girdiği gibi çıkma zamanının geldiğini kabul etmiş gibi.İçinde yaşattığı onca sevinç,hüzün,göz yaşı,çığlık ile birlikte sessizliğe gömülmüş öylece celladının gelmesini bekler gibi.

Forumlarda,bloglarda gördüğüm okuduğum çoğu kişi anılardan unutamadıklarından bahsetmiş.Benimde Ali Sami Yen deyince ilk aklıma gelen anım geçen sene oynanan süper lige yükselme play-off'larıdır.Senelerdir süren şansızlığımızı geçen yıl kıracağımızı artık tamamen inanarak düştük Karşıyaka'nın peşine. Bize ayrılan bölümü hınca hınç doldurmuştuk.Sonuç olarak play-off lar öncesi yeşeren umutlarımızı yine Ali Sami Yen'e gömüp yaşadığımız hayal kırıklığıyla terk etmiştik Samiyen'i.Stadı düşününce ilk olarak hep bu anı gelir aklıma.

Artık oda tüm miadını dolduran 'şey' gibi artık yerini yenisine bırakacak.Kendisiyle beraber bir sürü anıyla yok olacak oda.Güle güle koca oğlan..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder