30 Ocak 2011 Pazar

İbb-Beşiktaş aklımda kaldığı kadarıyla (2-1)



Bu maçla beraber büyük hayalimiz 17 de 17 son bulmuş oldu hepimize geçmiş olsun.Bu maçla ilgili çok doluyum belki mağlubiyetin verdiği sinirle saçma kelimelerde yazabilirim kusura bakılmasın.

-17 de 17 umuduyla bu soğukta taraftar olarak yine yanlız bırakmadık Beşiktaş'ı.Beşiktaş sevgisi soğuk,olimpiyat dinlemiyor.

-Maçtan önce oyuncular sahaya ısınmaya çıktığında giydikleri 'geçmiş olsun Ersan Gülüm' t-shirt ü hoş bir incelikti.Düşünen kişiyi tebrik ediyorum.

Lanetli takım ve stadyum


-Maçtan önce sorsalar İbb yerine emin olun Fb yada Gs ile karşılaşmayı tercih ederdim.Bizim takıma bu kadar ters gelen bu kadar çileden çıkaran başka bir takım yok.

-Schuster'in söylediği 60'ların futbolu sözüne sonrada kızıyorlar.Vay efendim Schuster Türkiye ligini küçümsüyormuş,olmazmış böyle şey.Bu günde gördük Türkiye'de kaçların futbolu oynandığını.Bekle bekle bekle takım ilerdeyken kontradan gol at.Dünya üzerinde böyle bir mantık kaldımı ?

-İbb takımı resmen futbolu kirletiyorlar.Kasap Konya ne kadar kirletiyorsa İbb'de en az Konya kadar kirletiyor.Kendi evinde oynuyorsun hala arkaya yaslanarak oynamak olur iş değil.

-Bıkmadan usanmadan arkaya yaslanıp kontraya dayalı oyunlarını bıkmadan usanmadan sürekli sürekli yapıyorlar.Oyun şablonlarında başka hiçbir türlü hücum şekli veya değişikliği yok.Kısıtlı oyuncu yetenekleriyle öğrendikleri en çirkin hücum silahını sürekli kullanıyorlar.

-Büyük takımlara karşı baskı altında güzel yaptıkları bu hücumu Anadolu takımlarına karşı yediremiyorlar.Zira bu maçtan önce 5 haftadır kazanamayan bir takımdı.Buna rağmen oyun şablonu hala aynı.

-Hakem Fırat Aydunus'a gelince de bıraksın artık mesleği.Bugün resmen saçmaladı.Hızlı hücumlarımızı kesmek için yapılan bütün faullere izin verdi kartını kullanmaktan çekindi.Kırmızı kartına sonuna kadar katıldığım Aurelio'nun pozisyonunda bile bu yönetime göre sarı kartla geçiştire bilirdi.

-




-Cenk yediği golde ne kadar suçluysa çıkardığı pozisyonlarda da o kadar başarılıdır.Birtane yaptığı hataya karşılık net 3-4 pozisyonu çıkararak bence kendi affettirdi.

-Schuster'in tribüne gönderilmesi olayına gelincede bence hakemlerin yeni bir saçmalığıdır.Türkiye'de hocaların,oyuncuların hakemlere ne şekilde davrandığını hepimiz biliyoruz.Bazı isimlere kimse sesini çıkaramazken bugün maçın en önemli dakikalarında hocamız gönderildi.Hakemin bu yaptığı ego tatmininden başka birşey değildir.

-Maçta belkide bizimle ilgili tek olumlu hareket olan Simao'nun golü ise tek kelimeyle mükemmeldi.Süper bir vuruş gerçekleştirdi.

-Ernst'in bu takımdan neden bu kadar uzaklaştırıldığına anlam veremiyorum.Takımın en çok çabalayan en çok oynayan oyuncusu 3 maçtır kadroya giremiyor.

-Abdullah Avcı'nın maç sonunda yaptığı yakaladıklarımızı atsak 5-6 gol bulabilirdik sözüne cevap olarak he hocam he diyorum sadece.

-Bu güzel oyunu çirkinleştiren,oynamaya çalışan oyuncuları tekmeleyenleri,kasapları koruyanları,ego tatmini yapan hocaları ve bunları koruyanları sonuna kadar kınıyorum.Alın kendi aranızda belirlediğiniz düzen içinde herkesin bildiği fakat kimsenin söylemediği şampiyonunuzu yine şampiyon yapın.Zira daha önce 11 puan fark dan gelip şampiyon yapmıştınız yine yaparsınız.






Fotoğraflar:http://www.ntvspor.net/

4 yorum:

  1. ilk fotograf eski.

    YanıtlaSil
  2. Taraflı bı haber yapmısınız İ.B.B göze hoş gelen futbol sergiledi.Schuster'in tribüne gönderilmesi saçmalık demişsiniz ??? Bu nedir? Gayet taraflı bi haber yapmışınız TEBRİKLER...

    YanıtlaSil
  3. @adsız

    Keşke kendi adınızla girip yorum yapsaydınızda adınızla hitap etme şansım olsaydı.Ayrıca bazı ayrımlara varmak gerek bu konuda.

    Burası bir haber sitesi değil bir blog yani tarafsız habercilik gibi birşey söz konusu değil.Olaylar hakkındaki gördüklerimi yorumluyorum sadece.Yorumlarıda taraflı bulduysanız oda sizin bileceğiniz iş.

    YanıtlaSil
  4. @uludağ beşiktaş


    Fotoğraf eski değil maçın başlamasına daha varken çekilmiş fotoğraf.Yoksa maç sırasında bir fotoğraf değil

    YanıtlaSil