2 Temmuz 2011 Cumartesi

Tabata'dan Kurtulduk




''Profesyonel futbolcularımızdan Rodrigo Tabata'nın Katar futbol takımlarından Al-Rayyan Sports Club'a transferi konusunda sözleşme imzalanmış olup; sözleşme şartlarına istinaden Al-Rayyan kulübü Şirketimize 1.150.000.Euro sözleşme fesih bedelinin yanısıra, takımın sportif performansına göre 350.000.Euro'ya kadar ek ödeme yapacaktır."



Klubümüzden yapılan yukarıda alıntı yaptığım açıklamayla resmi olarak Tabata'dan kurtulduğumuz müjdeleniyor.Verilen 8 milyon € bonservis ücretiyle doğru orantılı olarak oluşan performans beklentisinin 10 da 1 ni bile veremeden kapının önüne kondu.Ödediğimiz bonservis ücretinin yarısını alt yapı yapılanmasına harcasak Beşiktaş'ın geleceği kurtulurdu.


Alındığı dönemde 10.5 numara olarak reklamı yapılıp,verilen bonservis ücretiyle iyice şişen balonumuzun ayrılmasına çok sevindim.Takımın sırtındaki kamburlar tek tek temizlenmeye başladı.Saçmalıklara alıştığımızdan olsa gerek doğru hamlelere şaşırıyor olması gerekenden daha fazla seviniyoruz.

1 yorum:

  1. Tabata gibi iyi niyetli futbolcu gönderiliyor takımdaki asıl emek hırsızları sırtı sıvazlanıyor çok yazık ben Rodrigo Tabata'nın gitmesine üzüldüm .

    YanıtlaSil