4 Mart 2012 Pazar

Levent Erdoğan !



Beşiktaş kendisini adam gibi yönetebilecek yöneticilere sanırım hiçbir zaman kavuşamayacak.Yıldırım Demirören gitti yerine gelecek yeni yöneticiler ile beyaz bir sayfa açmaya hazırlanırken başkan adaylarından Levent Erdoğan daha başka olmadan (kendi fikrime göre) çok talihsiz bir açıklama yaptı:


“Beşiktaş’ın alt yapısı önemli. Kendi futbolcumuzu yetiştireceğiz. Quarsema, Simao transfer edildiğinde bunlar yanlış transferler, kulübe zarar veriyor demiştim aynı görüşteyim. Göreve gelirsem, Quaresma ve onun gibileri göndereceğim”.


Yukarıda paylaştığım açıklama Levent Erdoğan'a ait.Böyle bir açıklama inanılır gibi değil.Açıklamanın yada düşüncesinin doğruluğunu kesinlikle tartışmıyorum.Kendisine göre haklı yönleri tabiki var fakat benim eleştirdiğim konu açıklamanın zamanı konusunda.

Takımın hali malum.Liderle puan farkı almış başını gitmiş bunun üstüne iyi futbolda kesinlikle oynamıyoruz.Takımın bel bağladığı,yapacakları hareketlere,maç içindeki performanslarına mahkum olduğu adamları daha başkan olmadan göndereceğini söylüyor.

Bu dereyi görmeden paçayı sıvamak,takımın içini karıştırmaktır.Önce bir başkan ol,koltuğa otur,planlarını çiz,ondan sonra açıklamanı yap.Bu oyuncuların motivasyonları çok önemliyken kafalarının sezon sonu gidecek olmalarında,transfer görüşmelerinde olmasının Beşiktaş'a ne faydası olabilir ?

Bu açıklama içerik olarak olmasada,zaman olarak tam bir fiyaskodur.Bir yönetim takımın en önemli avrupa maçlarından saatler önce istifa eder,diğeri daha başkan olmadan lig ortasında takımın bel bağladığı oyuncuları göndereceğini söyler.

Bu kafayla Beşiktaş'ın geleceği içinde bulunduğu ortamdan daha parlak görünmüyor.

1 yorum:

  1. gelirse göndersin göndersinde görsün gününü bir futbolcu yetiştirmek sanki çok kolay yetenek işi hazır yetenek varken sıfırdan futbolcu yetiştireceğini söylüyor. sanki beşiktaş yeni kuruldu o kadar kolay değil fuybolcu yetiştirmek.
    http://wwww.besiktasulan1903.blogspot.com

    YanıtlaSil