25 Eylül 2010 Cumartesi

Beşiktaş-Antalya aklımda kaldığı kadarıyla



Öncelikle şunu belirtmek isterim maçın ilk yarısını izleyemedim o yüzden değerlendirmeleri 2.yarı üzerinden yapmaya çalışıcam.

-Herşeyden önce bu takım spiker melih'in söylediği gibi oynadığı oyundan zevk alıyor ve beraber takım halinde hareket etmeyi beceriyor şu güne kadar geldiğimiz en önemli nokta bu.

-Fabian Ernst adamdır,futbolcudur,çalışkandır,delikanlının hasıdır.

-Bu seyirci yıllardan beri bunu bağırıyor mücadele,hırs,istek oynayın oynayarak kaybedin bu taraftar sizi yine alkışlar istenen mücadele yani bu akşam yaptıklarınız.

-Kadıköy'de seyircisiz maçta eli ayağına dolaşan Antalyaspor 2metre öteye pas atmaktan aciz Antalyaspor bu gün aslan kesildiler.Fener'den golü yiyip ardından hemen santradan sonra topu rakibin ayağına atan takım bu gün yerden kaldıramadık.O maçta toptan korktular bu maçta topu yemeye çalıştılar 2 maç arasında bu denli fark anlayamadım neler dönüyor.


-Quaresma taraftarın sevgilisidir,yıllarca aranan kandır,Pascal'dan sonra yeni doğan efsane olma yolundadır.

-Antalyaspor kalecisi bu güzel oyunu kirletmek için elinden geleni yaptı.Makul şartlarda zaman geçirme anlaşılabilir ama bukadarıda olmaz be kardeşim suyunu çıkardı.Hakeminde sarıyı göstermek için ne kadar bu kadar beklediğini anlamış değilim.

-Hakan Arıkan'ı tanımak mümkün değil.Geçen hafta ve bu hafta sahada yaptığı saçmalıklardan 2 gol yedik.2sindede maçı zor çevirdik.Zaten bugün 2.golden sonra yere yatıp şükür etmeside yaptıklarının farkında olduğu gösterir.Kendine gelmesi şart yoksa Cenk varken o kaleyi zor görür.



-Bobo bu takımın bir numaralı santraforu olduğunu birkez daha gösterdi.Alıyor dönüyor,topu dinlendiriyor,kafa,şut hepsi var.Son kısmı Rıdvan Dilmen tarzı oldu ama hakikaten öyle.
-İbrahim Üzülmez artık sırtına Brave Heart yazsınlar.Brezilya'lı oyuncular gibi lakap yazma oluyor madem onada Brave Heartyazalım.
-Tabata böyle gidersen olabilecek gibi çalış biraz daha oh bak Delgado'da gitti mis gibi ortam kaldı sana hadi.
-Aurelio geldiğinde sana soğuk baktım,rico'yu tokatladın diye istemedim ama gel artık tamamsın sende Kara Oğlan.

+Quaresma'nın martıyı yakalama kısmı süperdi.Futbolun güzellikleri kliplerine girebilecek bir görüntüydü.Çat diye yakaladı hayvanı valla.

1 yorum:

  1. spr olms kafsin ilngic yormlarna dewam ediyorsn tebrkler güzel :)

    YanıtlaSil