30 Eylül 2010 Perşembe

Rapid Wien-Beşiktaş aklımda kaldığı kadarıyla



Deplasmanda alınan bu 3 puan ileride grubun kaderi için çok önemli oldu gerçekten çok önemli olan 3 puanı güzel bir oyunla almayı başardık.Şimdi maddelere geçelim:


-Quaresma'nın sakatlanması bizi olduğu kadar takımıda bir anlıkta olsa moral bozukluğuna soktu,o dakikaya kadar her sıkıştığımızda topu ayağına attığımız adamın sakatlanması kötü oldu.


-Quaresma'nın sakatlığı ve şuan ne durumda olduğunu bilmememiz bizim için sıkıntı yaratıyor.Umarım ciddi bir sakatlığı yoktur malum önümüz Trabzon deplasmanı.


-Ersnt sanırım çok fazla Guti'yle takılıyor kendi işinin yanında birde Guti vari ara pasları oyunu açması çok şık oluyor.Böyle devam ederse gözümüz iyice alışacak bu duruma.


-İbrahim Üzülmez dakika 90+1 yaş 36 skor 2-1 hala kanattan bindirme yapıyor ne söylenir ki ?


-Hakan Arıkan geçen üst üste ne yaptığını şaşırdığı maçlardan sonra toparlanmış gibiydi,ne olur bozma kendini.Sakatlanmak pahasına adamın önünden uzayarak aldığı topuda takdir etmemek mümkün değil.



-Yanlız Q7 'nin yanlış hatırlamıyorsam 13.dakikada vurup kale direğinden gelen şutu neydi öyle ? Bi adamı izlemek bu kadar zevkli olur.


-Guti bugün formsuzdu pek etliye sütlüye bulaşmadı ufak bir sakatlığı yada herhangi bir durumdan olabilir,belkide Ernst'in bu aralar onun işinede el atmasına bozulmuş olabilir.


-Her maç gösterdi bu maçta gösteriyorki özel durumlar olmadığı sürece bu takımın santraforu Bobo'dur.


-Holosko iyi hoş,hızlı,savunmayı hazırlıksız yakalıyor hepsi süper de pas ver be kardeşim pas bu kadar olmaz.


-Holosko'nun kaçırdığı pozisyonlarda Quaresma yada Bobo olsa ne olurdu acaba ? Gerçi Q7 sakatlanmayıp Holosko girmemiş olsaydı Rapid o boşlukları bırakıp o kadar çıkarmıydı onuda tartışmak lazım.

Bobo'da hep aynı gol sevinci biraz değiştir şunu biraz yaratıcı ol.



-Ferrari'nin lig maçlarında neden tercih edilmedğini anlayamadım adam gayette güzel oynuyor,Zapo'yla beraber dönüşümlü olarak oynayabilirler.


-Maç 0-0 devam ederken dakika 25 falan burdan 1 puan alırsak bizim için çok iyi olur demiştim şimdi eve 3 puanla dönüyoruz hemde Quaresma'sız 1-0 geriden gelip.Bu Beşiktaş'ta bazı şeylerin değiştinin kanıtıdır.


-Bu zamandan sonra Porto'yla liderlik için çekişicez desek herhalde yanlış olmaz.Gerçi Beşiktaş bu 2 maç görüp büyük konuşmamak lazım..Hep beraber görücez.



* Resimler www.ntvspor.net'ten alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder