19 Eylül 2010 Pazar

Derbinin Ardından Aklımda Kaldığı Kadarıyla




Evet belki gazete başlığında dağıttı yazıyor nasıl dağıttı 1-1 bitti diyenler olabilir tamam skor olarak olmayabilir ama oyun olarak Beşiktaş bugün kendini ispatlamıştır benim gözümde.Madde madde devam edelim:

-Kendi evinde oynayan bir Fenerbahçe'yi uzun zamandır bir derbide bu kadar kapanarak ve aciz kalarak oynadığını hatırlamıyorum bu Beşiktaş'ın başarısıdır.

-Oyuna hakim olmamıza rağmen pozisyon sıkıntısı çektiğimizi söylememiz lazım.Bobo'nun girişiyle bütün takım rahatladı.

-Nobre rakibi boğduğumuzda sağlı sollu ortalar gelirken,karamboller olurken kullanılması gereken bir forvet tipi.Bobo topu dinlendirebilen,güçlü,şut özelliği olan bir adam her zaman bu takımın ilk forvet tercihi Bobo olmalı.

-Nihat'a söylenecek hiçbir kelime yok Beşiktaş'ın çocuğu dedik,vikingur'a golleri sallayınca tamam dönüyor dedik fakat fos çıktı.Şuanki haliyle Güiza'dan bile kötü(evet o kadar kötü) olmuyor Nihat böyle sırtında taşıdığın formaya yakışmıyor.

-Yan top rahatsızlığımız bu maçtada çıktı altın tepside golü sunduk resmen.

-İbrahim Üzülmez'in çabası,hırsı söylenicek hiç birşey yok Beşiktaş'ın çocuğu İbrahim Üzülmez'dir candır.

-Guti,Ernst,Aurelio 3lüsü olmuş gibi bu gün sırıtmadılar Aurelio,Guti ve Ernst e iyi uyum sağlamış gibi.

-25 dk rakibi dağıtıp üstüne golü yiyince moral olarak takımın o kadar çökmesi kötü geldi gözüme bu kadar oyundan kopulmamalı.İleride Uefa düşünüyorsak eğer maçtan kopmak bu denli olmaz.

-Gölü yedikten sonra kalemizde verdiğimiz pozisyonlar doğruyu söylemek gerekirse Allah korudu fark olabilirdi.

-Fener'liler söyleyince kızıyor kabul etmiyorlar ama bu takım inanılmaz şekilde provakatör oyunculardan kurulu hemen her pozisyonda bu kadar rakibi tahrik,hakeme baskı yapılamaz.Bu kadar takım halinde olması oyuncuları bu hareketleri yapmaları söyleniyor gibi akıl alır gibi değil.

-Emre Belözoğlu ne bir abidir,ne bir sporcudur,nede birşeydir,Fener'lilerin aşık olduğu bir adamdır sadece spora objektif gözle bakan insanların gözünde sıfırdır.


-Dia,Niang ikilisi ileride birbirlerine daha çok alışıp takımdan da destek aldıklarında daha iyi olurlar bu ikiliye dikkat.

-Quaresma iyi hoş ta çok yanlız kalıyor yanına ver kaç yapabileceği paslarını koşu yoluna yuvarlayabileceği adam şart.

-Takımı bugün yenilseydik bile samimi söylüyorum beğenirdim,Hırsımız,oyunu istememiz,hakim olmamız hepsi çok güzel Kadıköy'den Fener ne kadar kötü olursa olsun 1 puan almak iyidir en azından kötünün iyisidir.Bundan sonra Beşiktaş'ın önü açıktır.

1 yorum:

  1. halısın fb li emre özellikle çok itiraz etti ,dia ve bilica da , ama çok ilginç birşey var tüm itiraz ettikleri pozisyonlarda hakem yanlış karar verdi ,yani itirazda şeklen haksızlar ama usulen haklılar , mesela emre nin çok itiraz ettiği guti ye faul pozisyonu emre nerdeyse guti ye deymiyor bile , maçın başında zapo nun aulerio nun hareketleride bence kırmızı kart olabilirdi ,buradan bakıncada böyle gözüküyor be kardeşim ,yoksa fb lilerin kızdığı yok ... fb li hako ,saygılar

    YanıtlaSil