16 Eylül 2010 Perşembe

Derbi Geyikleri miş müş



Gololurr olarak bazı duyumlar geldi engin araştırmacılığımız sayesinde gündeme bomba gibi düşecek haberleri paylaşıyorum.

-Bilica kazmayı,küreği hazırlamış yarım kaldığı işi bitirmeye niyetliymiş fakat bu sefer ceza sahasının önünü komple taç çizgisine kadar kazacakmış.


-Kazım İnönü'deki faciadan sonra derbilerden önce,değil twitter mesajı atmak bilgisayara yaklaşamaz olmuş.

-Güiza bu maçla eski Güiza'yı izleyeceksiniz dedi.Güiza sözlerine 'biliyorum sevenlerimi çok üzdüm gol krallığı beklediler fakat olmadı ama bu sene yeniden doğacağım' diyerek devam etti.

-Quaresma'yla anlaştığı ortaya atılıp şampiyonluk kutlar gibi Q7'nin gelişini kutlayıp sonra yalan olduğu anlaşılıp Beşiktaş'a gelince tü kaka diyen Fenerliler en azından senede bir gün Q7 izleme şansı elde edicekler.

-Aykut Kocaman'ın bu maç kaybedilirse kaçıncı hafta kovulacağı hakkında iddia oranları açıklandı.İddiacılar 6.haftayı göremez konusunda fikir birliğine vardı.

-Yine bir iddia ya göre Aykut Kocaman kovulursa yerine ismi geçicek teknik adamlar listesi yaptı liste şöyle:
Daum,Lucescu,Capello,Alex Ferguson,Mourinho,Fatih Terim.Bu isimler geçmesine rağmen Daum'un yakında İstanbul'a geleceği gelen bilgiler arasında.

-Kendini kontrol edememesiyle tanıdığımız Emre Belözoğlu antidepresan haplara başladığı iddia edildi.Maçın getirdiği gerginliği kaldıramayacağı düşünülen Emre'nin tedavisi iyi gidiyor.

-Aziz Yıldırım maçta işlerin kötü gitmesi ihtimalini göz önüne alarak soyunma odasına giden gizli bir tünel yaptırmaya başlamış.Bilindiği gibi Aziz Yıldırım kötü giden maçlarda soyunma odasına inmek gibi bir alışkanlığı var.

-Geçen yıl derbide sahaya ağzında kemik olan köpek balonu atarak çirkinliğin dibine vuran Fenerbahçe taraftarı bu sefer biz ettik siz etmeyin yazılı balonları sahaya atacakmış.



Önemli Not:Yukarıda bahsi geçen yazı tamamen hayal ürünüdür.Derbilerden önce arkadaşlar arasında yapılan geyiklerden daha ileriye gitmeyen gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan bir yazıdır.Kesinlikle Fenerbahçe'ye hakaret için yazılmamıştır.Hatta okuyan arkadaşlar kimseye saldırmadan saygı çerçevesinde geyiği devam ettirebilirler.Yanlış anlaşılma ihtimaline karşı not düşme gereği duydum sonra yanlış yerlere çekiliyor açıklamalar falan geliyor ortalık karışıyor.

1 yorum: