11 Ocak 2012 Çarşamba

Taraftarın Zaferi



 Türkiye kupasında günün maçlarını geride bıraktık.Genel olarak favorilerin kazandığı,potansiyel olarak altta kalan takımların büyük takımlara boyun eğdiği bir tur oldu.Fakat aralarında biri farklıydı.

 Bankasya ligi ekiplerinden Boluspor sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği maçı öncesi sahayı maça uygun hale getirebilmek için sabah 10.00 da başladığı saha temizliği ile sahayı maça yetiştirdi.Saatler süren çalışmaları ve azimleri sonucunda sahadaki karı küreklerle temizleyip büyük özveri gösterdiler.

 En deli taraftar olarak geçinenlerin 'bu soğukta maçamı gidilir ? ' tavırlarına inat kar,soğuk,kış demeden önce sahayı temizleyip,sonrada tribünde yerlerini alıp takımlarını desteklediler.

 Bu kadar özveri ve fedakarlığa karşın takımları Boluspor'da bunları karşılıksız bırakmadı.Süperlig takımı Gençlerbirliği'ni uzatmalara giden maç sonunda 3-2 yenerek tur atlayan taraf oldular.

 Maçları kazandıran sadece futbolcular ve teknik direktörler olmadığını birkez daha gösterdi bugün Boluspor taraftarı.En az sahada mücadele veren oyuncular kadar uğraştılar.En büyük alkış ve tebrik Boluspor'un cefakar taraftarına gidiyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder