18 Şubat 2012 Cumartesi

Ballı Fener



Bu ligde Fenerbahçe kadar şanslı,işleri yaver giden,dört ayak üstüne düşen bir takım daha yok.Daha önceki birçok yazımda değindiğim Kadıköye gelince saçmalama mevzusunu bugün Sivasspor yapmadı.Son dönemdeki çıkışlarında ki gibi çıkıp takır takır futbol oynadılar.Fenerbahçe ise çok çok kötüydü.

Sivasspor ev sahibi Fenerbahçe deplasman takımı görüntüsü çizdiler bugün.Sivasspor'u oynadığı oyundan dolayı tebrik etmek gerek.Kadıköy'e gelip kendi yarı sahasını geçmeyen amatörleri görünce Sivas altın gibi parladı.Son vuruşlarda yaşadıkları şanssızlıklar ve hakemin yanlı kararları maçı buraya getirdi.

İlk yarının son dakikalarında hakem Bülent Yıldırım,Volkan'ı oyundan atıp Sivasspor'a penaltısını veremedi.Bekir'in,Cristian'ın hemen her topta Sivas'lı oyuncuları dövmesine göz yumdu.

Aziz Yıldırım içeride fakat değişen birşey yok.Ali Koç,Nihat Özdemir gibi muadilleri onu hiç aratmıyorlar.Dolayısıyla güzide hakemlerimiz Fenerbahçe'yi korumaya devam ediyorlar.

Sonuç olarak Fenerbahçe tamamen şansının yardımıyla bir 3 daha koydu cebine.Futbol oynamamaya,kötü gitmeye devam ediyorlar fakat o kıymetli şansları hala yanlarında.Buraya kadar geldiler ama bundan sonrası onlar için çok aydınlık değil.Pamuk ipliğine bağlanmış gidiyorlar.2-3 haftalık bir kötü gidişte herşey alt üst olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder