12 Şubat 2012 Pazar

Selam Olsun Sana Şanlı Karabük


''Alın terindir omzundaki yük selam olsun sana şanlı Karabük''

Böyle yazmıştık pankarta geçen sezon Karabük İnönü'ye geldiğinde.Gösterdikleri temiz mücadele ve temsil ettikleri değerlerden ötürü sempati toplamışlardı.Bu yıl o görüntülerinden biraz uzaklaşıp ligin alt kısımlarında kalmaya başlamışlardı.Fakat son dönemlerde tekrar futbol oynamaya başladılar.

Sahada yürümekten aciz,gözlerinin feri kaçmış,sadece ismiyle maç kazanan Fenerbahçe'ye karşı çoğu Anadolu takımının yaptığını yapmayıp direndiler.Buradan da çoğu kez korkak oynayan orta sahayı geçmeyen takımları eleştirmiştim.Maç sonunda ise hakettikleri temiz bir galibiyet aldılar.

Deplasmanlarda bitik,üzerinde ki arma sayesinde maç kazanmaya devam eden Fenerbahçe'den güzel bir intikam aldılar.Geçen yıl Fenerbahçe'nin (kirli olması muhtemel) şampiyonluk yolunda aldığı önemli virajlardan biriydi Karabük.Lugano'nun son saniyelerde attığı golle kazanıp yola devam etmişlerdi.

O günden farklı olarak sakatlığını bahane edip Fenerbahçe karşısına çıkmayan(satın alınan) Emenike gibi adamlar olmayıp,yürekten oynayan adamlar olunca bu sefer Fenerbahçe'ye geçit vermediler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder