30 Aralık 2011 Cuma

Aimar Yalanlandı



2 gündür ajanslara düşen Aimar,Beşiktaş'a haberleri bugün itibariyle en yetkili ağızlardan biri tarafından yalanlandı.Tayfur Havutçu,başkanın İspanya'da olduğunu doğrulamış fakat Aimar ile ilgimiz yok demiş.

Guti'nin gidişinden beri ofansif orta saha mevkiinde ve takımı göbekten ileri taşıyacak,top dağıtacak oyuncumuz olarak sadece Fernandes kaldı.Ernst,Necip,Aurelio,Veli gibi isimler Fernandes'in yaptıklarını yapamıyorlar.Fernandes bu aralar ne kadar formda olsada,sıkı markaj altında olduğunda yada rakip bir şekilde Fernandes'i kitlediğinde orta sahadaki üretkenliğimiz duruyor.Quaresma,Simao gibi isimlerde o gün yoksa Beşiktaş orta sınıf bir takıma dönüşüyor.

Pablo Aimar'ı Valencia döneminden beri sever ve takip ederim.Ayaklarına hakimiyeti,oyun görüşü hepsi üst düzeyde bir oyuncudur.Ofansif orta saha mevkiinde Fernandes'in yedeği yada dönüşümlü olarak oynayacak bir oyuncuya ihtiyacımız olduğu aşikar fakat bu oyuncu bu şartlar altında kesinlikle Aimar değil.Yaşının 32 ye gelmesi,bize getireceği maliyet,geldiğinde yaşayacağı uyum sorunu gibi faktörler göz önüne alındığında pek karlı çıkacağımız bir transfer olmaz.

Bizim artık ya tutarsa? transferleri yapacak ne lüksümüz ne sabrımız var.2 senedir harcanan para ve pompalanan umutların artık bir geri dönüşü olmasının,başarının gelmesi şart.İçinde bulunduğumuz yoğun maç trafiği ve devam ettiğimiz 3 kulvarın temposunu kaldırabilecek dinamik oyunculara ihtiyacımız var.

Büyük isimleri siyah-beyaz forma altında izlemek keyif verip heyecan yaratsada bize kesinlikle uymaz.Avrupanın Katar'ı olmaktan sıyrılıp daha akıllı işler yapmalıyız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder