12 Aralık 2011 Pazartesi

Şimdi Ne Olacak ?



5 aylık süreden sonra nihayet hocamız Tayfur Havutçu ve Serdar Adalı serbest bırakıldı.Ne olduğunu anlayamadığımız tutuklamalar,iddianamesi bile hazırlanmamış suçlular derken bombalar arka arkaya patladı.Ve bugün geldiğimiz noktada öyle veya böyle serbest bırakıldılar.Beşiktaş adına bu kirli mevzudan aklanma yolunda ilk adım olabilir bu.

Tayfur Hoca'nın çıkışıyla iki tane sonuç doğuruyor.1.si serbest bırakıldığından ötürü yaşadığımız sevinç 2.si ise takımın teknik direktörü kim olacak mevzusu.

Bildiğimiz gibi Carvalhal,Tayfur Hocanın yokluğunda görevine vekalet etmek için gelmişti ve hoca geri döndüğünde sözleşmesi tamamlanmış olacaktı.Buraya kadar sıkıntı yok ama hesaba katmadığımız bazı şeyler var.

Carvalhal'ın Beşiktaş'ı mükemmel futbol oynamasada öyle veya böyle ilerleriyoruz ve belli şekilde gidiyoruz.Özellikle son dönemlerde yükselen performansımız bizi mutlu bile etmeye başladı.Takım birbirine kenetlenmiş,çoğu iyi olan skorlarımızla gidiyoruz.

Carvalhal'ın beyefendi kişiliği ve her röportajında Tayfur'a gösterdiği saygı,iyi dilekleri,taraftarla geçinmesi,gollere verdiği samimi tepkileriyle en azından kendi adıma benim kanım ona fazlasıyla ısındı.

İki teknik direktörün bir arada beraber çalışmaları şüphesiz imkasız görünüyor.İkisinden birinin sportif direktör gibi bir mevkiye getireleceğinide sanmıyorum.

Beşiktaş çok zor bir viraja geldi bugün.En az şampiyonluk yarışı kadar kritik ve doğru dönülmesi gereken bir viraj bu.Alınan acele yada saçma bir karar birbirine kenetlenmiş takımı dağıtabilir sezon başına döndürebilir.

Ben işin içinden çıkamadım.Beşiktaş bu durumda ne yapmalı ??

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder