26 Aralık 2011 Pazartesi

Bobo Bursa'ya mı ?



Sezon başında sözleşmesi bitmiş parada anlaşamadığımız için yeni mukavele imzalamamıştık.Oda Avrupa'dan beklediği teklifler gelmeyince ülkesinin yolunu tutmuştu.Ülkesinde pek mutlu olmadığı tekrar buralara dönmek için nabız yokladığını biliyorduk.Transfer sezonunun yaklaşmasıyla Mersin İdman Yurdu ile adı anılmaya başlamıştı fakat son olarak Bursaspor ortaya çıktı.Ertuğrul Sağlam'ın da yaptığı açıklamada ilgileniyoruz demesi ve Bobo'nun istekli olmasıyla bu iş çözülecek gibi görülüyor.

Performansı sürekli aynı yüzdede devam etmediği ve son zamanlarda biraz daha paraya tamah etmesinden dolayı biraz gözden düşmüştü.Onun yerine getirdiğimiz Bebe'nin resmi maç oynayamadan 6 ay gibi ağır bir sakatlık sürecine girmesiyle apar topar defanstan bozma Edu'yu getirdik.

Beşiktaş gibi büyük hedeflere oynayan,büyük paraların döndüğü bir takımda Edu gibi,Mehmet Akyüz gibi futbolculara yer yok.Mehmet Akyüz'ü pek izleme şansımız olmasada Edu gibi adamlara kesinlikle yer olmamalı.Bobo gibi daha 20 yaşındayken Beşiktaş'a adım atmış takımı,şehri ve taraftarı çok iyi tanıyan ortalamanın biraz üstü bir forvet daha çok işimize gelir.Edu'nun transferiyle bir hata yapılıp yabancı kontenjanı şuanda kullanılıyor,Bobo gibi uyum sorunu yaşamayacak ve çok yakından tanıdığımız bir adamı Bursa'ya kaptırmadan harekete geçmeliyiz.

Transfer döneminde Edu'dan kat kat,Bobo'dan üst düzey süper bir forvet getiremeyeceksek(ki hiç sanmıyorum) takıma geri dönmesini isterim.Bursa'ya gelmeyi kabul ediyorsa aklında bizden alacağının altında bir rakam oluşturduğunuda söylemek yanlış olmaz.Şu ortamda oynadığı son sezondan daha az bir ücretle bile geri dönebilir.Uygun şartlar oluşur,gelme durumu olursa Edu'dan çok daha fazla katkı vereceğine inancım tam.

1 yorum:

  1. Bobo Edu'dab daha iyi forvet olabilir. Tartışılacak konu bu değil. Asıl olan bu arma altında oynayan oyunculardır. Gidip dönenlerden kimseye hayır gelmedi. Ne takıma ne oyuncuya. (Sergen Hariç)

    Siz zorlayın, istediğiniz parayı alamazsanız gidin. Sonra nasıl olsa dönersiniz imajı da hoş değil. Gidene emekleri için teşekkürler ve güle güle. Paranın dışında bilinmesi gerekli değerler de var. Madem Bobo bizi, ülkeyi tanıyordu. Kalacaktı..

    YanıtlaSil