23 Mayıs 2011 Pazartesi

Sakaryaspor BankAsya'da



Dün akşam oynanan Tff 2.lig,BankAsya'ya yükselme plaf-off maçlarında finalde Bandırmaspor'u 5-1 yenen Sakaryaspor,Elazığspor ve Göztepe'nin ardından son BankAsya biletini kapan takım oldu.
Sezon başında yükselme konusunda pek şans tanınmayan ve maddi sıkıntıların içinde çok zor günler geçiren Sakarya plaf-off'larda resmen aslan kesildi.İlk maçta güçlü Konya Torku Şekerspor'u 3-1,ardından Bugsaş'ı zorlanarakta olsa penaltılarla ve nihayet finalde Bandırma'yı resmen dağıttılar.

Süperlig'de Antalyaspor'un dolduramadığı Mardan Stadı dün play-off finalinde neredeyse tamamen doluydu.Özellikle Sakaryaspor ağırlıklı stad doluluğu ve oyun gerçekten adına yakışır nitelikteydi.

Belkide BankAsya'ya çıkmaya en çok ihtiyacı olan takım olan Sakarya en çok isteyip çabalayarak buraya geldi.İçinde bulunduğu tarihiyle hiç yakışmayan borç durumu ve düştükleri kötü durumdan çıkış yolu olarak lige yükselmek büyük anlam taşıyordu.

Türk futboluna önemli hizmetler vermiş ve tarihi birçok klübe göre hatırı sayılır derecede iyi olan Sakaryaspor'a BankAsya'da başarılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder