17 Aralık 2010 Cuma

Bazıları Soğuk Sever




Bugün yapılan kura çekiminde UEFA'da ileriki zamanlarda oynayacağımız rakiplerimiz de belli olmuş oldu.İlk olarak karşılaşacağımız ekip D.Kiev olacak.

Kura çekiminden önce gönlümden geçen takımlar arasında yoktu açıkçası,yada bu takım gelmemeli dediğim takımlar arasında da yoktu.Basın sözcümüzün yaptığı açıklama gibi oldu farkındayım ama hakikaten öyle.Gönlümden geçen 2 takım vardı bunlar;Twente,Braga'ydı.Gelmemeli diye düşündüğüm takımlar ise Liverpool ve Man C. takımlarıydı.Nitekim şuan kurtulmuş olsakta turu geçtiğimizde karşımızda Man C. 'yi bulacağımız bir gerçek.

Bazı yerlerde okuyorum Liverpool gelmeli intikam alınmalı tarzda yazılar vardı.Bunları anlamıyorum önceki yıllarda adını duyunca yolumuzu değiştirdiğimiz takımı 1 sene sonra istemek bana çok abes geliyor.Geçmiş yıllara göre çok mükkemmel oynamıyoruz,rakibimiz kötü bu aralar deniyor ama karşımızdaki takım Liverpool o yüzden duygusal düşünmekle olacak bir iş değildi şuan çıksada eleyemeyeceğimizi düşünüyordum.Neyseki Dinamo çıktı şansımıza.

D.Kiev'le ilgili çok ayrıntılı bir yazı yazamayacağım.Dişimize göre eleyebileceğimiz bir takım olduğuna herkes gibi bende inanıyorum.Şuan için Ukrayna liginde lider Shakhtar'ın 12 puan gerisindeler.Karşımıza BATE Borisov, AZ Alkmaar ve Sheriff'in bulunduğu E grubunu lider bitirerek geldi.

Deplasmandaki maçı 24 şubatta oynayacak olmamız bizim için handikap.O yüzden ilk maçın İstanbul'da olmasını artı olarak görenlerdenim.İstanbul'da alınacak 2-0 gibi skorlar bence bize turu getirecektir.Son olarak Kiev'in bu sene grupta aldığı skorları vererek bu postu bitirelim.Umarım Beşiktaş'ımız için en hayırlısı olur.


E grubu Dinamo Kiev :

Dinamo Kiev-BATE Borisov: 2-2

Sheriff-Dinamo Kiev: 2-0

AZ Alkmaar-Dinamo Kiev: 1-2

Dinamo Kiev-AZ Alkmaar: 2-0

BATE Borisov-Dinamo Kiev: 1-4

Dinamo Kiev-Sheriff: 0-0

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder