5 Aralık 2010 Pazar

Beşiktaş-Bursa İlk Yarıdan Notlar



Bu maçlık bir değişiklik yaparak ilk yarıdan notlar yazacağım.Zira maç bittikten hemen sonra Efes maçına yetişmek için evden çıkacağım o yüzden ikinci yarı hakkında yazı yazabildiğimde geç olmuş herkes herşeyi okumuş olduğundan yazmanın pek anlamı olmayacak.

Sezonun ilk başındaki beğendiğimiz; top yapan,pas yapan,amacı kendi oyununu rakibine kabul ettirmek olan bir Beşiktaş vardı ilk yarıda.İzlerken seyir zevki hayli yüksek bir maç oldu.Sahada çok iki takım adınada çok kötüydü şöyle olsa böyle olsa diyebileceğimiz çok şey yok aslında.Başka notlar aktarmakta fayda var.

-Bursaspor kendine bir düşman ve amansız rakip yaratmak çabası içinde.Buna anlam veremiyorum.Neymiş son maç Beşiktaş'a yenilmişler ligden düşmüşler ee ? Düşmeyin diye yenilsemiydik ? Yenemeyen değilde yenilmeyen mi suçlu oldu burda ? Geçen yıl sezonun son maçında bizi yenip şampiyon olduklarında kimsenin sesi çıkmıyordu ama ?

-Volkan Şen sevdiğim futbolcular arasındaki yerini bugün kaybetti.Tamam kırmızı görebilirsin,küfürde edebilirsin maç içinde gelen gerginlikten herşey mümkün.Ama zaten arası gergin olan iki takımın maçında sahadan çıkmama çabası,çıkarken yaptıklarıyla Volkan'da Beşiktaş taraftarı tarafından kara listedeki yerini alır bundan sonra.Yakışmadı Volkan sana.

-Gençler oynasın,şans bulsun,takımda yer edinsin fikrini sonuna kadar destekliyorum.Fakat takımda forvetin yokken elindeki tek seçenek Ali'yken Fatih'i kadroya almamanın mantığını nasıl açıklayacak Schuster bilmiyorum.Gayet iyi niyetli bir çocuk Ali fakat bu maçta mutlaka Tekke sahada olmalıydı.

-Holosko hala adamın içinden geçmeye çalışıyor budur beni asıl üzen.

-İkinci yarı çok büyük süpriz olmaz,bizim takım saçmalamazsa bu maçı Beşiktaş kayıpsız geçecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder