19 Aralık 2010 Pazar

Yaparsa Karşıyaka Yapar



BBL'nin 10.haftasında KSK-FBÜ arasında inanılmaz zevkli,heyecanlı bir maç oynandı.Bu haftaya kadar yenilgisi olmayan Fb,İzmir'de KSK'ya konuk oldu.

Karşıyaka David Dolston önderliğinde 2 uzatmaya giden maçı 101-98'le kazandı.Son yıllarda izlediğim en keyifli,mücadelesi yüksek maçlardan biriydi.Bu yüzden iki takımada teşekkür etmek gerekiyor.

Bu güzel gün ve maçta üzücü birde olay yaşandı.Maçın 2.uzatma çeyreğinde Karşıyaka'nın genç oyuncusu Furkan Aldemir aldığı savunma ribaundundan sonra yere inerken ayağını ters bastı ve genç oyuncunun bileği döndü.Yere düştüğünde çok acı çektiği belli olan Furkan pozisyondan sonra maça devam edemeyerek sedyeyle hastaneye götürüldü.Umarım ciddi bir sakatlığı yada sahalardan uzun süre uzak kalmasını gerektirecek bir durum olmaz.

Maçtan bir güzellikte Furkan'ın sakatlığı sonrası Ömer Onan'ın Furkan'ın yanına gelmesi onu sakinleştirmeye çalışması,başını okşaması,Fbü doktorlarınında KSK doktorlarına yardım için gelmeleri güzel görüntülerdi.İşte sporun ruhu budur aslında.İlla böyle beraber olabilmek için musibetlermi gerekiyor bunu bir düşünmek lazım.

2 yorum:

  1. 3 hafta sahalardan uzak kalacakmış furkan kardeşimiz umarım çabucak döner eski sağlığına kavuşur.Kırılma falan yokmuş Allah'a şükür...

    YanıtlaSil
  2. Ambulansta, ambulanstan inerken, MR'a girerken bile sürekli maç sonucunu soran aslan kardeşimiz, aslan gibi geri dönecek..

    YanıtlaSil