20 Eylül 2011 Salı

Beleş Bilet Baldan Tatlıdır



Türk futbol tarihinin en saçma ve anlamsız günlerinden birini yaşadık bu akşam.Play-off sistemi gibi çıkardığı harika kurallarla adından söz ettiren federasyonumuzun son icraatı 'seyircisiz maçlarda kadınlar ve çocuklar'ın ilk perdesi oynandı.

Schaktar maçında aldığı saha kapatma cezalarıyla sezona başlayan Fenerbahçe'yi yalnız bırakmak zaten olmazdı.Cumartesi günü birden ortaya çıkıp ne zaman yürürlüğe girdiğini anlamadan hemen uygulandı.Futbol camiasıda olanları izlemekle yetindi.Bakalım ilerleyen zamanlarda play-off,seyiricisiz maçlarda kadınlar ve çocuklar kuralından sonra bazı kişiler ve kurumların yağlaması yapılması için ne kadar saçma kurallar göreceğiz.

Amaç belli derecede başarıya ulaştı ve Fenerbahçe seyircisiz oynamaktan kurtuldu.Fakat hesaplamadıkları sahada bir rakibin olduğuydu.

Son yıllarda Kadıköy'de izlediğim en delikanlı oynayan Anadolu kulübüydü.Şike,teşvik dışında futbol oynandığı zaman demekki Fb'ye karşı oynanabiliyormuş.Yeterki şartlar eşit olsun..



(not:Maçın 2-1 bittiğini sanan ablalara golün ofsayttan dolayı verilmediğini söylemeyelim.)

2 yorum:

  1. Kesinlikle katılmıyorum. Dün maça giden herkese, takımının yanında olan herkese helal olsun!!

    Kural değişikliği, alınan kararlar her zaman tartışılır ama dün akşam fenerbahçe taraftarının yaptığı tartışılamaz.

    YanıtlaSil
  2. @Server

    Dün maça gidenlerle ilgili herhangi bir problemim yok.Giden herkeside tebrik ederim her ne kadar sevmesemde takımlarının yanında olmaları alkışlanacak bir durum.

    Benim sorunum Tff ile.Temelsiz ve oldu bittiye getirilen saçma ve yaranma kuralları ile ilgili.

    YanıtlaSil