6 Ağustos 2010 Cuma

Avrupa Yürüyüşü - 2

İlk maçta taraftarın düştüğü duruma ister istemez girdiği havaya bütün dertler unutulmuş herşey mükemmelmiş gibi sanarak çıktı maça Beşiktaş.Rakibi pek ciddiye almadılar ilk maçta ve karşımızda dirençli bir takım çıktı.İlk yarı deyim yerindeyse resmen tokatladılar Beşiktaş'ı belki öylede devam ederdi fakat ilk yarı bitmeden attığımız gol değiştirdi herşeyi.Orta sahayı ellerini kollarını sallaya sallaya geçiyorlardı Schuster son dönemin yükselen yıldızı Necip'i oyuna alınca orta sahayı resmen çekip çevirdi.Burdan sonra tekrar maddelere dönelim.


-Rakip on kişi kalıncaya kadar oyuna baskı kuramadık pozisyon sıkıntısı çektik.

-Delgado hala kendini takıma verebilmiş değil formsuz olmasının yanında kafa olarakta rahat değil gibi.

+Q7 oynamaz,yatmaya geldi diye konuşanları en güzel şekilde susturmuştur.Geçen vikingur maçlarında olduğu gibi oyunun akışını bozan bireysel oyununu biraz daha törpülemiş.Kendine güveni tam kafa olarakta hazır göründü.

-Q7 güzel hareketleri yapıyor seyirciyi mutlu ediyor fakat bu hareketleri yaparken daha dikkatli olması lazım.Türkiye'deki kasaplar çok biçerler böyle olursa,kendini koruması sakınması lazım biraz daha.

+Necip kendini çok geliştirmiş.Takımdaki kariyerli ve işini bilen adamlardan bişeyler öğrendiği kendini geliştirmek için çabaladığı belli.Alt yapıdan gelen tam bir Beşiktaş'ın çocuğu.Umarım Beşiktaş'ın bazı çocuklarının başına gelen gelmez kendini geliştirmeye devam eder ve uzun yıllar izleriz onu.

+Bobo kanatlardan daha çok yardım aldığında yanlız kalmadığında etkili olabildiğini gösterdi.Top kapma arzusu gol arzusu övgüye değer,yaptırdığı kırmızı kartlada maçın seyrini değiştirdi.

+Tabata son bölümde oyuna girmesine rakibin 9 kişi kalmasına rağmen yine etkili olmadı yer kaplamaktan öte gidemedi.

+Erhan Güven daha az ileri çıktı ki bence bu lehine oldu gözünü kapatıp daha taşa ortaladığı toplara çok çalışması lazım.

+Hakan Arıkan performansı zirve yapmış durumda ayakları yere sağlam basıyor.Belkide daha önce hakettiği (fakat liverpool faciasından sonra olmayan) kaleyi devralmasının zamanı geldi.


Beşiktaş fena oynamasada rakip 10 kişi kalana kadar rakibin üzerine gidip boğamadı.Düşündüğümüz beklediğimiz görüntüsünden uzaktı.Fakat daha sezonun başı herkes yavaş yavaş ısındığını düşünerek yola devam Beşiktaş diyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder