17 Ağustos 2010 Salı

Beşiktaş-Helsinki aklımda kaldığı kadarıyla



Oruç,sıcak,trafik v.s. demeden tribünler yine dolmuştu.Takımına böyle aşık bir taraftar için sahadaki oyuncularında bişeyler yapması gerekirdi.Takımda beklenen düzeyde olmasada bu gün memnun edicek bi oyun oynadı.
-Quaresma böyle giderse bu sezon çok gol atar.Yanlız bugün olduğu gibi rakip kademeli ve sert basarken yanına adam arıyor ver kaç v.s. yapıcak q7 nin boşalttığı alanlara koşacak bi adam lazım.
-Hilbert'e nedendir bilmem benim çok kanım ısındı.Şu bi kaç maçlık maratonda oynadığı maçlarda çok bişey görmesekte sanki biraz uyum sorunu varmış ta,gelecekte süper şeyler yapıcakmış gibi hissediyorum.Kaldıki bu akşam geldiğinden beri oynadığı en iyi oyunu oynarak tam kanat adamı olduğu gösterdi.İleri geri lokomotif gibi görev yaptı zamanla daha iyi olacak.Bi saçmalık yapıp kesinlikle gönderilmeyip kalmalı,holosko gitsin biri gitsin o kalsın.

-Tabata'yla olmayacak bu iş ne kadar zorlasakta ıkınsakta olmayacak.Verilen paraya istinaden kalıyor takımda ama ona rağmen bile kalmamalı artık.Kalabalık yapmaktan başka bişey yapmıyor.Antep'teki ;Tabata kuzeni,ikizi,dayıoğlu falan olabilir kendisiyle alakası yok.

-Guti öyle çok gözükmedi sanki çok etkisi yokmuş gibiydi fakat Guti işte öyle Guti oldu.Topu ayağında gereksiz hiç tutmuyor hemen dikine yada daha müsait pozisyondaki adama atıyor.

-İsmail Köybaşı ne yaptı bu gün hiç bişey anlamadım.Geçen sene sevinmiştik genç ne yaptığını bilen sol bek geliyor diye bu yıl saçmaladı.Antep'ten o kadar paraya birden İstanbul'a gelince kafayı yaktı sanırım derhal toparlanması lazım.

-Fink gitmesin bu takımdan Tabata,Delgado,Holosko bunlar komple gitsin ama FİNK kalsın yapmayın etmeyin.

-Son olarakta Necip Necip Necip ne söyliyimki onla ilgili helal olsun sana.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder