14 Ağustos 2010 Cumartesi

Jet kalmadı denizaltı versek ?


'Robinho yöneticilerden, kapalı& açık yüzme havuzlu, jakuzili, saunalı büyük bir villa, özel otomobil ve Portekizce bilen özel şoför, yine Portekizce bilen ve 24 saat yanında olacak 2 özel koruma istedi. Yöneticiler bu isteklerin tamamını kabul etti. Fakat Robinho son olarak, istediği zaman yurt dışına çıkabilmek ve deplasmanlara gidip gelmek için özel jet isteyince başta Aziz Yıldırım olmak üzere tüm yönetimi çıldırttı.'

Basında bu gün sabah gazetesinde çıkan habere göre Robinho yukarıdaki şartları sunmuş ve olaylar bu şekilde gelişmiş.Tabi Fenerbahçe'li kardeşler hemen en iyisi yapmışlar aslan yönetim helal yönetim şeklinde gaza gelmelerini düşünebiliyorum.Ama aslında düşünmüyorlarki( yada düşünemiyorlar,düşünmek istemiyorlar) artık sevgiden mi denir ne derse denir ama inanılmaz körü körüne bir bağlılık artık bağnazlık denir ya o dereceye varmış olan yanlış saplantıları sayesinde doğruları görmek konusunda epey yanlış içindeler.(bu konu üzerine yazıda yazıcam yakında)Neyse konuya dönelim.Fenerbahçe klübüde bu haberlere ithafen şu açıklamayı yapmış.Yalanlama ve benzeri olaylar açısından epey zengin bir site zaten kendisi.Şimdi diyeceğim odur ki Fenerbahçeli kardeşler bu adamlar sizi susturmak sözde taraftar baskısından,geçen sene yaptığınız mabet mabet dediğiniz stadı yakmanızdan yada yine önceden yaptığınız gibi tesis basmanızdan korktukları sesinizi kısmak için yalan yanlış haberleri basına sızdırıyorlar.Sonrada yok öyle bişey biz dengeleri bozamayız aman şöyle böyle diye açıklama yapıyorlar.Vallahi şu sitedeki yalanlama işlerinden sorumlu(kesin böyle bir departman vardır o kadar çokki yalanlama) arkadaşa sesleniyorum yapma etme nolur kabak tadı verdi artık yakında salıdan sonra çarşamba gelmez diye yalanlama yapıcak düzeye geldiniz.Basına bilgileri sızdıran sizsiniz yalanlamayı yapan sizsiniz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.



2 yorum:

  1. dünyadaki hangi futbolcu (messi, c.ronaldo falan da dahil)deplasmanlara gitmek için jet ister ki? yalanın daniskası.. :)

    YanıtlaSil
  2. Aziz Yıldırım bu,sağı solu belli olmaz.Roberto Carlos hakkında da Yalanlama demişlerdi ama,Dediklerine diyeceklerine pişman oldular.

    YanıtlaSil