29 Ağustos 2010 Pazar

Karabükspor-Beşiktaş aklımda kaldığı kadarıyla



Bank Asya'nın hemen hemen yeni bittiği mayıs gibiydi sanırım o dönemler gittim Karabük'e.Zaten küçük olan şehirde halkın takıma olan desteğini görmek şaşırtıcı ve mutlu ediciydi.Hemen hemen her dükkanın camında Karabükspor'un çekilmiş takım kartpostalı,bazı dükkanlardada Kardemir'e süperlig de başarılar dileriz yazılarını gördüm.Kartpostallardan isteyince bizede hemen ücretsiz olarak verdiler,ilgilendiler,çay ısmarladılar bir anda esnafla futbol üzerinden sohbete başladık.Yani demek istediğim böylesine küçük bir şehirde takımına bu kadar destek büyük umutlar olmasada destek takdir etmemek mümkün değil.Maç yazısından sonra bi kaç resimde paylaşıcam.
+Nobre sonunda Fenerden alışık olduğumuz tarzda goller attı.Umarım tamam bu benim yıllık golüm etti yatmaya devam ediyim moduna dönmez böyle devam eder.

+Q7 ilk yarı çok katkı yapıyormuş gibi gözükmesede yaptığını koşularla alan boşalttı.İkinci yarıdada yapması gerekeni yaparak direk sonuca etki etti.

-Tabata Delgado gitmesine kendini sağlama almasına rağmen hala bişeyler eksik ama ne eksik tam çıkaramadım.

-Nihat son zamanlarda girdi tamam,Beşiktaş'ın çocuğu onada tamam da ne yani bumudur Nihat ? sorarım sana bumudur ?

+Necip her zamanki gibiydi,yanlız şu tekmelere kafa sokmaya aman diyim dikkat et.
-Savunmamız neydi bu gün ya ? Emenike tek başına yapmadığını bırakmadı,belamıdır nedir adam ya.Savunmaya bi ayar şart. Resimde görülen oyunculardan pek çoğu kalmadı ama olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder