21 Ağustos 2010 Cumartesi

Beşiktaş-İBB aklımda kaldığı kadarıyla

Sezonun ilk maçında rakiplerimizin belkide derbilerden sonraki,en zorlu haftasında olmaması gereken bi skor oldu.Her zaman belalımız olan ibb yine yaptı yapıcağını,maçtan önce kuşkularım olsada yakaladığımız havayla geçiceğimizi düşünüyordum.Maçlardan sonra yaptığım gibi yine maddeler halinde devam edelim;

+Maça süper bi tempo ve istekle başladık bu sezon tahmin ediyorumki içeride oynadığımız maçlarda böyle baskılı başlayabiliriz.

-Yaptığımız baskı sırasında golü atsak belkide skor çok farklı olurdu,golü bulamayınca gazımız gitti resmen.

-İbb Schuster'e iyi anlatılmamış,yada iyi izlememiş Schuster.

-Hızlı hücumlarıyla çok canlar yakan bir takıma karşı bu kadar arkayı boş bırakmak ne kadar akıllıca olduğu ortaya çıktı,ilk yarı ve özellikle ikinci yarı orta sahayı çok rahat geçtiler.

-Arkaya atılan her top tehlike yarattı sorun belliyken kesinlikle Fink bu takımda kalmalı.

-Holosko,Delgado,Tabata bu adamlara kesinlikle tölerans gösterilmemeli.Holosko kesin,Delgado yada Tabata'dan biri mutlaka gitmeli.

-Ekrem Dağ'a kızıp laf söylüyordum Erhan Güven dahada beter çıktı 3-4 metre ötesindeki adama pas vermekten aciz,yaptığı ortalar tribünlere gidiyor yok yani böyle olmaz.


-Maçın kırılma noktası kesinlikle son adam durumundaki ibb li oyuncu topa eliyle dokunduğunda atılmamasıydı bilerek kasten yapılmış bi hareketti kesinlikle atılmalıydı.

-Ferrari'nin kafaya çıktığı top arkasındaki adamın topla ilgisi yok kesinlikle Ferrari'yi bozmaya yönelik hareketti penaltı kararı çıkabilirdi.

+Quaresma yine hırsı isteğiyle geçer not almayı başardı.

-Hemen hemen bütün hücum organizasyonlarımızı Quaresma'nın kanadından yapıyoruz bütün yük o tarafa binmiş durumda çözüm bulunmalı.

-Cenk başarılı performansını yine sürdürdü fakat çıkmakla çıkmamak arası kaldığı pozisyonlar oldu ya tam çıkıcaksın ya hiç çıkmıcaksın arada kalmak en kötüsü.

-İkinci yarı Ernst resmen oyundan koptu,Necip oyuna girmeliydi.

-Nihat artık yerindemi oynamıyor,moralimi bozuk bilmiyorum artık ne sorunu var fakat artık halletmeli bunları.Aldığı paraya ve Beşiktaş'lı Nihat olarak böyle oynamaya hakkı yok çok bitik.

-Holosko bu günkü oyunuyla resmen sahada görmeye dayanamadım rezil durumda.

Son olarak daha sezon başı olduğu olduğu fazla abartmaya gerek yok belkide ileride yaşayacağımız büyük bir şok yerine erken bir şok bizi kendimize getirir.Artık şu başımızdaki sarhoşluk dağılır olayları ve takımı daha iyi analiz edip sağlam kafayla düşünebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder