26 Ağustos 2010 Perşembe

Avrupa Yürüyüşü - 3



Sonunda Uefa'da gruplara kaldık derin bir oh çekmeyi sanırım hakettik.Geçelim yine madde madde gitmeye.

+Herşeyden önce son yıllarda izlediğim en rahat maçtı.(Beşiktaş'ın olduğu yerde acaba vardır)

+Maça gayet profesyonelce tam bir avrupa takımı gibi başladık.Skor avantajının verdiği güvenle tempoyu ayarlama,pas alışverişleri yeri gelince alttan alttan ataklar gayet güzeldi.
+Quaresma'nın isteği hırsı gerçekten izlerken taraftarı çok mutlu ediyor.Bu sezon attığı güzel gollere bir tanesini daha ekledi,sanırım daha çok görücez bu golleri.

+Guti top ne zaman sıkışsa hemen orda bitiveriyor top istiyor dağıtıyor böyle devam.

+Necip Uysal böyle devam et sana diyecek hiç bişey yok helal olsun.
-Bobo'nun bildiğim kadarıyla sakatlığı yok,kafasında soru işaretleri yada onu meşgul eden birşey varmış gibi.Sahada yoktu resmen.

+Cenk biraz daha tecrübeye sahip olsa tam süper olacak.

+Ernst orta sahanın değişmez adamıdır buda böyle.
Bu günle ilgili pek söylenecek bişey yok aslında takım gayet güzel ne yaptığını bilerek oynadı.Artık önümüzdeki grup maçlarına bakıcaz.Biraz da diğer takımlarımızla ilgili bişey yazmaya çalışıyım.

Trabzonspor


Liverpool'daki maçta olsun AvniAker'de olsun Trabzonspor kaç yer hesaplarının yapıldığı bir maçta bence gayet güzel oynayarak elendi.Özellikle Trabzon'daki maçta 2-1 bu maçın hakkı değildi.

Gs ve Fb

Bu satırları yazdığım şu dakikalarda Fenerbahçe 1-0 önde,Galatasaray 0-0 devam ediyordu.Ardından Galatasaray'ın golü geldi tam yüzüm gülmüş onla ilgili yazarken 30 saniye sonra Karpaty'nin golüyle avrupaya veda etti.Bakalım Fenerbahçe uzatma dakikalarında ne yapıcak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder