15 Ağustos 2010 Pazar

Bucaspor-Beşiktaş aklımda kaldığı kadarıyla

Koca bir yaz dönemi ayrı kaldığımız kartal sonunda sahaya çıktı.Uğurlu stadımız ikinci evimiz İzmir'de çoğunluğu Beşiktaş'lı olan tribünler önüne çıktı kartal.Herşeyden önce çok özlemişiz kartalı bu bir gerçek,hücumdaki kabızlığımızı bile özlemişiz düşünün yani.Hemen uzatmadan yine maç sonraları daha önceden yaptığım gibi artı-eksi yazmaya çalışıyım.


+Bu ferrari yi göndermeye çalışan yönetimin aklına şaşarım adam savunma oyuncularında az rastlanan teknik olayı var,herşeyden önce futbol zekası var iyiki kaldın ferrari.

+Guti:Takımdan bu kadar geç başladı çalışmaya 80 dk oyunda kaldı,ondan aşırı koşması baskı yapmasını beklemedik hiç bi zaman sadece öldürücü paslarını atıp rakip savunma bakarken gol yaptırmasını bekledik.Bunuda fazlasıyla yaptı 3 tane (2 si q7 ye 1 i bobo ya) pas attı biri gol oldu zaten.Sahadaki varlığı sırtında yazan isim bile orta sahayı adam etmeye yetiyor.

+Necip:Ernst ve Guti gibi adamlarla bu yaşta aynı mevkiide oynamak onun için büyük lütuf.Her geçen gün üstüne koyuyor oyununun.Zaman geçtikçe daha saldırgan,daha çok ayakları yere basıyor kendine güveni geliyor,ikili mücadeleden kaçmıyor.Aman bozma kendini futbol ve konuşma,zeka,davranış olarakta bu çizgide git uzun yıllar Beşiktaş forması giy.

-Nihat:Sezona gollerle başlamıştı.Ama dün kayboldu geçen seneki silik nihat'tan öteye gidemedi.Nolur kendine gel ayıptır günahtır lan.O kadar Beşiktaş'ın çocuğu Nihat Kahveci diye bağardı sana bu tribünler.

-Yine geçen sene olduğu gibi hücumda kısırlık çekiyoruz.Q7 nin özel çabası ve yeteneğinin üstüne bindiriyoruz zaman zaman hücumları oda tek başına kalınca olmuyor,sıfıra inip orta yapıyor vuracak adam yok içerde.Artık golcü mü alıyolar napıyolar buna bi çözüm şart olucak gbi değil çünkü.

-Guti,Ernst ve Necip bu günde gösterdilerki Delgado veTabata ikisi birden bu takıma fazlalar.İkisinden biri mutlaka gitmeli.

-Geçen seneden daha çok gol yiyeceğimiz çok belli,daha çok hücumu düşündüğümüzden(ne kadar yapamasakta) geride boşluklar veriyoruz.Fink bu takımda mutlaka kalmalı,ernst olsun guti'nin olsun yedeği olabilir Ernst sakat yada kart cezalısıyken onun yerine,yada öne geçtiğimiz rahatladığımız maçlarda skoru korumak için Guti nin yerine girebilir çok iyi bir yedek olur.Fink mutlaka kalmalı.


- Bülent Uygun'a gelince bir türlü şu teknik direktör karizmasına erişemedi.Sürekli bişeyler deniyor ama yok olmuyor bi gömlek giyer,bi eşofman giyer olmuyo abi kasma sen yok sende o karizma yani.Ayrıca verdiğin demeçler falan ilk okul çocuğu düzeyinde böyle taşlamaya çalışma yok böyle 7 yeriz 9 yeriz 8 yemeyiz falan yapma bunları komik oluyosun ayar verdiğini sanıyosun ama yok olmuyor hocam.Asistant Manager tut kendine bitane fm10 daki gibi basın toplantısına onu gönder öylesi daha hayırlı olur.

-Ayrıca hazır başlamışken sallamaya Buca'yada sallayalım 17 tane oyuncu almak ne demektir ya?Yuh yani rakama bak 17 ! bi kişi daha alsaydınızda ful yeni aldığınız adamlardan 18 kişilik aday kadro oluyodu işte.Spikerde anlatıyo alt yapıya en önem ver klüplerden miş te bık bık 2-3 tane altyapıdan adam çıkarsalardı o zaman 17 kişi almanın mantığı nedir ?

+Öyle veye böyle bu sıcak havada İzmir'de sezona galibiyetle başlamak önemliydi.Şimdi sıra İnönü'de i.b.b. yi yenmekte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder