25 Kasım 2010 Perşembe

Avrupa Kastı



Bursaspor'la anlaşamayan ve arası pek iyi olmayan iki takımı desteklesemde(Beşiktaş,Karşıyaka) Bursa'nın dün akşam aldığı mağlubiyete gerçekten üzüldüm.Bursaspor kupaya ilk kez katılsada grupta şuan içinde bulunduğu durum olmamalıydı.

Alınan mağlubiyetten sonrada Ertuğrul Sağlam bütün suçun kendinde olduğunu ve bunu telafi edeceğini söylemiş.Bence yanlış yapmış.Bu işte ve alınan bu sonuçlarda tek sorumlu futbolculardır.

Şöyleki;olayları abartmakta nam salmış medyamız,Bursa'nın şampiyonluğunu öyle bir abarttı ki (abartılacak bir olay fakat abartının abartısı oldu) Bursa'lılarda kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannettiler.Zaten Türkiye liginde kaliteli Türk futbolcu bulma zorluğu çeken takımlarla adı geçen Volkan,Sercan,Ozan gibi oyuncuların değerleri akıl almayacak seviyelere yükseldi.Böylece kendilerini olduklarından büyük ve yolun başında olmalarına rağmen birşey zannettiler.

Bu grupta Volkan'ı biraz ayrı tutabiliriz fakat Ozan ve Sercan'ı anlamak mümkün değil Real düzeyinde görüyorlar kendilerini.Sercan'ın sürekli olarak Man Utd lafını ağzına almasından da anlayabiliriz,dur kardeşim Bursaspor'da daha yeni yeni olmaya başladın ne Man Utd si diyen çıkmıyor ama ona.

Neyse fazla uzatmayalım.Dün akşam ki yenilginin tek sorumlusu kendini bayağı santrafor zanneden Sercan Yıldırım'ın suçudur.Valencia gibi bir takıma karşı bulunan o net fırsatlardan yararlanamayınca durum buralara geldi.Buda umarım bazılarını kendine getirir..

2 yorum:

  1. hocam sanki sercan o golü atsa bursa kazanıcak.olay sercan, ozan olayı değil.olay memlekette futbolun kalitesi.çözümü kulüplere şeffaf ekonomi zorunluluğu ve yabancı sınırlamasının kaldırılması.

    YanıtlaSil
  2. @Yunus

    Sercan'ın atamadığından dolayı kaybedildi demedim.Bu hallere gelmesinde etkisi büyük dedim

    YanıtlaSil