29 Kasım 2010 Pazartesi

Efes'te İşler Tatlıya Bağlandı


Union Olimpija maçında Efes Pilsen'in tek ve kemik taraftar grubu Efesliler'in verdiği tepkiye yönelik olumlu sonuçlar geldi.Oyuncularımız maçta davullarımızdan rahatsız olmuşlardı ve grup olarak başka bir tribüne geçip,pankartları ters asmıştık.

Klübümüzde,grubumuzdan yöneticilerle bugün yaptığı toplantıda bazı sonuçlara varılmış.

Sonuçlar şöyle;

-Lig maçlarında önceki yerimiz olan bench arkasında oturmaya ve takımımıza destek vermeye ordan devam edeceğiz.

-Euroleague maçlarında ise protesto esnasında geçtiğimiz,oyuncularımızın soyunma odasına giderken altından geçtiği tribünde olacağız.Avrupa maçlarında grubumuz dışında bu tribüne giriş yapan olmayacak.Böylece maçlarda ayaktayken laf edenler ve karışıklıktan kurtulmuş olacağız.

-Klüple aramızı düzeltmemiz üzerine,oyuncularlada pazar günü oynanacak olan Telekom maçında arayı düzelteceğiz.Bulunduğumuz tribüne gelip alkışlama ve bazı jestlerden sonrada onlarlada barışmış olacağız.



Klübün tek taraftar topluluğuna yaptığı yanlışı anlaması ve karşılıklı isteklerin yerine geldiği için sorun halledilmiş durumda.Desteğimizi çektiğimiz klübe küstüğümüz haberleri kesinlikle gerçek dışıdır.Şuan için grup olarak pazar günkü Telekom maçında takımımıza tam destek olmak için sabırsızlanıyoruz.

1 yorum:

  1. olması gereken de buydu abi işte. o ilk açıklamayı yapan kimse on sormak lazım ortalığı niye karıştırdığını?

    YanıtlaSil