19 Kasım 2010 Cuma

Rivaldo'ya açık mektup


Yetmedimi Rivaldo Başgan ?


38 yaşına gelmiş Rivaldo bu yaşta tekrardan futbola dönüp başkanı olduğu Mogi Mirim takımında oynamaya karar vermiş.Hani hep geyikleri döner ya mesela Gs'nin geyiği var şuan Hagi girip oynasa daha iyi oynar diye aynı o hesap olmuş gibi Rivaldo'nun durumuda.

Sevgili Rivaldo..

Avrupanın en büyük klüplerinde oynamışsın,paranı çuval çuval kazanmışsın,dünyaca şöhrete kavuşmuşsun e yeter artık daha ne eyalet liginde oynayan takımda devam ediyorsun ki ? Hemde başkanı olduğu klüpte devam ediyor.Futbolcuların arasında nasıl olacak peki ? Düşünelim kendin getirdiğin adamla aynı takımdasın soyunma odasında en ufak laf edemezler,sana pas atmayanı takımdanda gönderirsin artık,yada hoca seni oyundan almak istediğinde nasıl olacak Rivaldo ?

Sonuç olarak saçma bir iş yapmışsın Rivaldo'cum sende her klüp başkanı gibi otur koltuğunda,maçlara git locada izle,arada çıkıp demeç ver,klüp kötü gittiğinde hocayı gönder,sonra çık arma için savaşmayan adamları istemiyorum tarzı klasik söylemlerini yap divan kurulunda atıp tut falan bu gibi şeyler yap.Bu yaştan sonra sahaya inip bebelerin maskarası olma,yak puronu otur ne uğraşacaksın..


Düşünsene Yıldırım Demirören'i,Adnan Polatı,Aziz Yıldırım'ı onlarda senin yaptığın gibimi yapsınlar ? Düşünmesi bile kötü vallahi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder