9 Ekim 2010 Cumartesi

Almanya-Türkiye aklımda kaldığı kadarıyla




Dünkü maçı bu günmü daha yazıyorsun aklına yenimi geldi diyenler olabilir fakat hayır yeni gelmedi.Dün akşam maçtan sonra yazmak istemedim.Rezalet oyunumuzun üstüne önüme gelene sallamak istemediğim için yazıyı bugüne bırakmaya karar verdim.

-Hiddink'in kadro anlayışı bu maçtan sonra artık kesinlikle değişmeli.

-Dünkü Almanya'nın dünya kupasındaki Almanya'yla hiç alakası yoktu.Gerçekten kötüydüler bu durumdaki bir Almanya'yı yakalamışken puanı kapmamız gerekirdi.


-Mesut'u elimizden kaçıranlar utansın böyle bir yeteneği üstünde Alman formasıyla izlemek üzüntü verici.

-Mesut dün iyi değildi.Kaç gündür hem Alman basınının hem bizim basının yazıp çizmeleri Mesut'u etkilemiş çok belliydi.Bir türlü maça konsantre olamamış gibi bir hali vardı.


-Mesut bize gol attığında tepki gösterenler kafayı peynir ekmekle yediler sanırım,yada gol attığında sevinmesini istemeyenler.Ulan adam gol attığında sevinmeyecek olsa ya atmaz yada en başta Alman'ları değil bizim milli takımı seçerdi.Alman milli takımını seçmiş orada o ülke için oynayan bir futbolcudan rakip ülkeye gol atmamasını beklemek ne kadar mantıklı bilmiyorum.

-Aurelio, Mesut'u çok iyi tutup orta sahadaki Alman akınlarını engelliyordu.Çıkmasından sonra zaten işler kötüye gitmeye başladı bizim için.Quaresma ve Guti'den sonra onunda sakatlanması hiç iyi olmadı.Umarım sakatlığı çok ciddi değildir.

-Dün takımda en iyi oynayan oyuncu Servet Çetin'di.Hiç aklımdan geçmezdi Servet'i takımın en iyisi seçeceğim.

-Klose dünyanın en iyi 10 forvet oyuncusundan biridir bunu bilir bunu söylerim.

-Ah Klose transfer döneminde adın Beşiktaş'la geçince ne heyecanlanmıştım,gelsen ne Q7 ne Guti senin formayı alacaktım olmadı başka bahara kaldı uzaktan sevmek belkide en güzeli.

-Maçın başında tedirgindim Klose bugün bizi avlarmı diye acımadın avladın Klose.İçim burukta olsa izledim gollerini Mesut'un atmasından daha ağır geldi valla.

-3 maddedir şiir tarzı gitmişim şimdi fark ediyorum normale dönelim.

-Özer Hurmacı kim ya ? Bu takımda ne işi var basının poh pohlamasıyla yeni alex falan filan dediler göklere çıkardılarda ortada bişey yok.Fener'de bile Türk hoca olmasına rağmen kadroya giremeyen adamı(sakat falan demeyin sakat olmadığındada gördük ne olduğunu) sen gel Almanya karşında Berlin'de sahaya sür.

-Oğuz Çetin olduğu sürece bu saçma oyuncu seçimleri devam edecek gibi.Çağırılan kadroya bak ligde takır takır top oynayan adamlar yok forma yüzü göremeyen adamlar 11 'de kadroya gel.

-Ligde oynayan oyuncuları formda olan adamları çağar yine yenil bak bakalım bi kişi ağzını açıp laf söyleyebiliyormu ? En formda adamları çağardık durum bu dersin kimsede açamaz ağzını.

-Olmaz gençler bu böyle olmaz kötü Almanya'yı yakalayıp puanı kapızlamayınca olmuyor işte.

-Hiddink'e son laf hoca bizim takım taktikle profesyonellikle oynayamaz.Acil Türkçe öğren ve argo dersleri al.Bizim takım gazlı çalışır öğren bunları.


*Fotoğraflar www.ntvspor.net ' ten alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder