3 Ekim 2010 Pazar

Kaf-Kaf Nihayet





Bu sezon 2 kez gelecekti Karşıyaka İstanbul'a biri Güngören deplasmanı biride Kartal deplasmanı.İlk İstanbul deplasmanında gitmek için elimden geleni yaptım fakat Avrupa yakasında oturan biri için Kartal'a gitmek hiç kolay olmuyor.Gidecek kimseyi bulamamak,güzergah tersliği gibi durumlar bir araya gelince sonuç olarak Kaf-Kaf'la olamadım bu maç.Mecburen Trt-1'den takip etmek zorunda kaldım Karşıyaka'yı alınan skorda güzel olunca içim yandı gidemediğim için.

Karşıyaka geçen sezon play-off'larda süper lig kapısından dönünce bu sezona daha hırslı daha istekli başlamasını bekliyordu taraftar fakat ne hazırlık maçları ne lig maçları pek iç açıcı değildi.5 haftada sadece 1 gol atabilmişti Kaf-Kaf oda sağ bekinden gelmişti.5 maçta 3 beraberlik 2 yenilgiyle durum iyi değildi.Bu maç belkide Karşıyaka'nın bundan sonraki durumunu belirleyecekti ve 3 puan önemliydi.


Maçın Kısa Öyküsü


-Maçın ilk 5 dakikasında ev sahibi Kartal daha saldırgan bir görüntü çizerek üstüne geldi Karşıyaka'nın bu dakikalarda birazda şansla gol yemeden atlatıldı.Dakika 8'de atağımsı bir pozisyondan kazanılan kornerle 1-0 öne geçti Karşıyaka. -Bundan sonraki dakikalarda Karşıyaka golün verdiği öz güvenle daha ayakları yere basarak oynadı ve yine dakika 22'de süper bir ara pasla buluşan Tiago 2-0 yaptı skoru.İstediğini erken bulan Karşıyaka ilk yarıyı istediği gibi bitirdi.2.yarı görsel açıdan pek güzel bir oyun olmasada 75 ten sonra Karşıyaka kalesinde sıkıntılar yaşandı gol pozisyonları kaçırıldı.Ve kaf-kaf İstanbul'dan 3 puanla döndü.


Notlar:


-Trt'de maç izlenmiyor arkadaş gerçekten herşeyde askeri disiplinde yaşanmaz ki kardeşim.

-Spikerin 90 dakika boyunca sürekli ara ara hakemi övmesini anlayamadım.Misal : Bünyamin Gezer sahadaki karizmasıyla duruşuyla maça 1-0 önde başlıyor.Misal 2 : Bünyamin Gezer televizyondan izlerken kilolu olarak görülebilir ama hiçte kilolu değil baldırları geniş olduğu için kilolu gözüküyor.

-Neden böyle iltifat etme gayretinde olduğunu anlayamadım Ertem Şener gibi fantastik bilgiler verme çabasındamı ne ama olmamış dostum Ertem Şener tadı vermiyor.

-Karalspor'lu Şadi her yere düşüşünde 10 kişi tarafından dayak yemiş gibi kıvranıyor.Fenerbahçe maçında Emre Belözoğlunu hiç aratmıyor.

-Kartalspor'un sahası nası bi saha öyle ? Bildiğin halısaha gibi taç çizgisinden 2 metre sonra tribün başlıyor,teknik direktörler saha içinde resmen ne olduğu belli değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder