6 Ekim 2010 Çarşamba

Hani Anadolu Kaplanı ?




Sivasspor teknik direktörüyken sürekli olarak büyüklere göndermeler yapan,sürekli olarak fakir edebiyatı yapıp elimizdeki kısıtlı imkan kısıtlı imkan lafını ağzından düşürmeyen,Anadolu'dan yeni Trabzonspor yakıştırmaları yapılan Bülent Uygun Bucaspor teknik direktörlüğünden istifa etti.Sebebi ise şöyleymiş : http://www.bulentuygun.com.tr/haberdetay.aspx?hbr=148%20&goster=E girip okunmalı fakat dikkat edin kısıtlı imkan çıkabilir.


Buraya kadar sorun yok.Okunduğunda erdemli bir davranış gibi gelen fakat olayın iç yüzü bambaşka olan bir durum söz konusu.İstifa ettikten sonra düşünmeye ihtiyacı olduğunu söyleyen hocamız istifasının 2.günü Eskişehir'le görüşmeye gitti!

Yazının başındada yazdığım gibi Sivas'tayken kendinden daha iyi imkanlara sahip takımları yenince kasım kasım kasılan onlara laf çarpan hoca,şuanda bulunduğu takımdan daha iyi durumlara sahip nispeten vizyonu daha geniş bir takımdan teklif gelince hiç düşünmeden sezon başında takımına istifayı basıp koşa koşa görüşmeye gidip etiğin dibine vurmuş durumda.


Eskişehir yönetiminide ayrıca kutlamak gerekiyor bu durumda tabi ama yazıyı daha fazla uzatmak istemiyorum.Olurda bir gün daha iyi bir takımdan teklif gelirse o zamanda Es-es ' i yarı yolda bırakıp gittiğinde ne olacak acaba ?

Son olarak Eskişehir 3 büyüklerden birini yendiğinde hoca yine kasılırken röportaj verdiğinde kendini Anadolu ihtilalcisi olarak görürken 'kısıtlı imkanlarla başardık bu çocuklar herşeyi hakediyor' tarzı konuşmalarını yaparken artık neremizle gülsek mübahtır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder