17 Ekim 2010 Pazar

Sarı Lacivertin Laneti bölüm 1



Beşiktaş'lı olmayan arkadaşlarımdan gelen eleştiriler ve diğer takımlara Beşiktaş'a oranla neredeyse hiç yer vermemem yüzünden bu maçı yazmayı uygun gördüm.Aslında blog sadece Beşiktaş odaklı olmayacaktı ama o yöne doğru kaydı bu yazı ve daha sonrasında diğer takımlarada yer vericem.Maça geçelim fazla uzatmadan.

Derbi öncesi Galatasaray için en doğru deneme maçı olacaktı.Rakibin renkleri sarı-lacivert ,yer Ali Samiyen,rakip kendine göre daha zayıf.Galatasaray için bütün şartlar elverişliydi aslında.Derbi öncesi alınacak galibiyet hem Karabük yenilgisi sonrasında 3 puan haftaya olan derbi içinde moral olacaktı fakat olmadı.

-Galatasaray'ın ciddi şekilde kaleciye ihtiyacı var 105 yıllık bir klüp kaleci bulmakta sıkıntı çekiyorsa orada gerçekten sıkıntı var demektir.

-Baros gerçekten kaliteli bir futbolcu Türkiye liginin üstünde bir kaliteye sahip ama bütün yük onun omuzlarına binmiş durumda.

-Sabri'ye yeteneksiz deniyor sevilmiyor yaptığı harketler falan ileride İbrahim Üzülmez gibi o da Galatasaray'ın efsanesi olabilir.

-Misimovic'e bakınca umursamazlık görüyorum.

-Galataray klübünün kadrosunu bu yıl kadar ayarsız,birbiriyle uyumsuz,ne yaptığını bilmeyen şekilde gördüğümü hatırlamıyorum.

-Dün Beşiktaş'ta yenildi fakat ortada birşey var bir kıpırtı var takım kaybetsede takımın oynadığını birşeyler yapmaya çalıştığını görüyorsun Gs'de oda yok.

-Maçın sonunda İmparator Fatih Terim sesleri geldi.E yuh be kardeşim demek istiyorum sadece bu kadarda olmaz yani.Rijkaard geldiğinde yere göğe sığdıramadılar yer yerinden oynadı yeni oyun felsefesi yeni birşeyler dediler e hani ? Bir başarısızlıkta hemen istifa hemen Fatih Terim demek oluyormu ya ? Rijkaard'la geçen 2 sene boşunaydı o zaman zihniyet değişikliği yeni düşünceler falan hepsi tıraş o zaman.

-Türk milleti kadar başarısızlığa tahammülü olmayan,hemen anında başarı isteyen,geniş ve uzun soluklu düşünemeyen,kraldan çok kralcı spor seyircisi dünyanın başka yerinde varmıdır merak ediyorum.(Sözüm GS'ye değil bütün spor branşlarına ve takımlarına)


-Sonuç olarak Galatasaray'ın sarı-lacivert provası elinde patladı olmayacak durumlara düştü.Umarım haftaya gerçek sarı-lacivertli rakipleri karşısında çok daha kötü durumlara düşüp 6 kasımdaki olaylar tekerrür etmez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder