8 Ekim 2010 Cuma

Arda ve sakatlığı



Çeşitli bloglarda,haber sitelerinde,spor yazarlarının köşelerinde Arda'nın sakatlığından yazarken bakıyorum herkes Hiddink'e,kondisyonere,hocalara önüne gelene sallamışlar.Baktığım onca yerde birde işin diğer yönünü Arda faktörünü konuşanını yazanını görmedim henüz.

Arda; Galatasaray'da sakat mı ? sakat,son zamanlarda antremanlara katılmışmı ? katılmamış,milli takımdan davet gelince ne gitmişmi ? gitmiş oynayacak durumdamı ? sakatlanma riski çok yüksek.Şimdi bu soruları sorduktan sonra Arda'da hiç suç olmadığını söyleyebilirmiyiz ?

'Kişi kendinin doktorudur' sözü gerçekten çok doğru söylenmiş bir söz.Sakatlığın var değil maç antremanlara bile katılmıyorsun sonra milli takımdan davet gelince kampa katılıyorsun.Madem sakatsın madem oynayacak durumun yok Hiddink'le konuşur bu seferlik takımdan affını istersin sakatlığını söylersin kampa katılmazsın konu bu kadar basit.Bunda bile Rijkaard'a sallayanlar var.Yok efendim Rijkaard arayıp söylememişmiş Hiddink'e.Arda 5 yaşında çocukmu ? Kendi sakatlığını söyleyemeyecek kadar acizmi ? Yada söylediği zaman dikkate alınmayacak şekilde daha önce yalanlarımı var ? Hiç biri yok.

Arda sakatlığını bile bile takıma katılıp sakatlığını ilerlettiyse tamamen kendi suçudur başkada kimsenin suçu yoktur bu konuda.Herşeye altyapıdaki çocuk gibi saldırmak olmaz bazen nerede duracağını bilmek gerekir bu ülke ve Galatasaray takımı ondan çok şey bekliyor şimdi çokmu güzel oldu ?Artık maçı evinde çekirdek çitlerken izler.Belki aklı başına gelir.

1 yorum: