3 Ekim 2010 Pazar

Trabzonspor-Beşiktaş aklımda kaldığı kadarıyla





Bu sezon 2.yenilgimizide Trabzon'dan aldık dış sahadaki ilk yenilgimiz de böylece Trabzon maçı oldu.Galatasaray'ın yenildiği,Bursa'nın berabere kaldığı haftada kazanmamız gerekirdi.

-Kuddisi Müftüoğlu maçı katletti sahada ne yaptığını bilmez bir hakem vardı.Her türlü sertliğe izin veren,oyunu germeye müsait oyunculara müdahale etmeyen yanlış kararlarla dolu tam bir fiyaskoydu.

-Quaresma'yı aramadık desek herhalde yalan olur bugün ciddi anlamda Quaresma'yı aradık oyunun sıkışan anlarında çok yardımcı olurdu takıma.

-Holosko'nun durumu hiç iyi değil.Manisa'dan geldiği günden beri ne kadar doğru olur bilmiyorum ama üstüne hiç koymadı.Yıllardır rakip olarak oynamadığı avrupa takımı platform kalmadı hala Manisa'daki Holosko görünümünde.Serkan Balcı bugün resmen kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı Holosko'yla bu kadar olmaz Holosko.

-Guti çok verimsizdi bugün.Özellikle kendisine 30 küsür dakikalarda yapılan faule saplanıp kalması kafa olarak ordan kurtulamaması gereksiz agresifleşmesine sebep oldu ayrıca oyununa olumsuz yansıdı.Bu tecrübede bir oyuncudan beklenmeyen bir durum sergiledi.

-Burak Yılmaz gibi adamların bu ligde artık top oynamasına izin verilmemeli.Ligimizin antipatik ve filmciler listesinde ilk 3 sıradaki isimlerden biri olma özelliğine sahip.Her topta kendini yere bırakan geçmiş giderken rakibe ayağını takıp kendini yere bırakan,sürekli tribünleri kışkırtan futbol ahlakından uzak bir adam.İyiki gönderilmiş Beşiktaş'tan.

-Teofilo'nun maç sonunda yaptıkları ? Gelip duran top kullanılırken topa vurması,sonraki pozisyondada Toraman'a yumruk atmasına anlam veremedim.

-Arıkan genel olarak iyi bir maç çıkarsada yine yeni yeniden duran toptan gol yedik.Şu yan toplarda,duran toplarda çık yumrukla be adam! Çıksammı,çıkmasammı derken ne çıkmış oluyorsun ne çıkmamış ortada ablak gibi kalıyorsun yeme şunları artık gına geldi.

-Takıma ne kadar yorgun olursa olsun Bobo'yu koymayıp Nobre'yle başlayan Schuster'i de ayrıca alkışlıyorum.

-Holosko biran önce kendine gelmezse yabancı bolluğu yaşanan şu takımda sonu Delgado'dan farksız olacak.

-Bu hafta herkes sözleşmiş gibi puan kaybedip fener'i mutlu etti üzüldüğüm konu belkide burası.

-Artık kaçan 3 puanın arkasından üzülmenin anlamı yok giden gitti artık.Milli takım arasını iyi değerlendirip daha iyi olacağız buna güvenim tam bu takım iyi yolda.


*Fotoğraflar www.ntvspor.net ' ten alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder