20 Şubat 2011 Pazar

Ferrari Böyle İstedi




Maçla ilgili o kadar çok yazacak şey varki belkide hiçbirşey yok..Keyfim kaçmış,sesim kısılmış,takıma olan öfke tavan yapmış durumda.Yazı yazacak sağlıklı kafa ve ruh halinde değilim yani.O yüzden birşeyler karalayıp pek uzatmadan bitireceğim.

-Schuster'in vadesi Beşiktaş'ta şuan itibariyle dolmuştur.Ya şimdiye kadar kimsenin gösteremediği sabırı gösterip vardır bir bildiği diyeceğiz yada gerekeni yapacağız.

-Artık kapanarak oynayan Anadolu takımlarına karşı laf etmeye hiçbir şekilde hakkımız yok.Kendi işimizi kendimiz görmemiz gerekiyordu.

-Fenerbahçe her zaman olduğu gibi bulduğu erken golün avantajını çok çok iyi kullandı.İlk yarı Beşiktaş açısından Ekrem'in golüne kadar rezaletti.

-İkinci yarıda aynı Fener'in ilk yarıda yaptığı gibi erken golü bularak inanılmaz oynamaya başladık.Farkı ikiye hatta üçe çıkaracak fırsatları bulmamıza rağmen kullanamayınca durum bu oldu.

-Bu maçın en büyük suçlusu Ferrari'dir.Maç boyunca kendisini çeken,iten,vuran,çirkefliğe yatan Lugano'nun doldurmalarına daha fazla dayanamayarak bu hareketi yaptı.Profesyonel bir futbolcunun kesinlikle düşmemesi gereken bir hataya düşerek 3 puanı bizden alıp rakibe verdi.

-Almeida bizim aradığımız tip forvetmi merak ediyorum.Düşmeyen,yılmayan,hızlı,top hakimiyeti yüksek bir golcü ararken kule santrafor alıp ondan ne beklediğimizi bilmiyorum.Almeida'nın istediği tip pozisyonları bir türlü yaratamıyoruz.

-Schuster Kiev maçında yaptığı anlamsız değişikliğe yenisini ekleyerek Fener golleri arka arkaya atarken izleyip 80 den sonra Nobre'yi oyuna aldı.Birşey anlayan yorum bıraksın.

-Toz pembe başlayan sezon hüsranla devam ediyor takımımız için.Gereken neyse yapılmalı artık.

-Son olarakta eğri oturup doğru konuşalım.Fenerbahçe bugün maçın büyük bölümünde bizden daha çok savaşıp galibiyeti bizden daha çok arzuladılar.Kritik dakikaları bizim gibi saçmalamadan atlatarak çöküşten galibiyete uzandılar.Bu haftadan sonra benimde şampiyonluk adayım hiç istemeyerekte olsa Fenerbahçe'dir.

3 yorum:

  1. arkadasım tamam biz kaçırdıkta ? ya fenerin kaçırdığı pozisyonlar ? adamlar muhtesem oynadı bi 20 dakka iyi oynadık ilk yarı maçı koparabilirlerdi ama golü bulduk. bir anda biz ikinci yarının basında öne geçtik biz iyi kullanmadık değil ferrari kullandırtmadı. zaten o penaltıdan sonra ve ilk yarı fener farka gidiyodu ben yine sevindimki maç 6 - 2 filan bitmedi. bencede bu sene fener şampiyon suan zaten birinci sıradalar. trabzon yarın garanti puan kaybedicektir. saygılar.

    YanıtlaSil
  2. @adsız

    Fener'in ilk yarı kaçırdığı pozisyonlara diyecek bir sözüm yok zaten ilk yarı kahretti yazmıştım yukarıda.

    Ferrari şansı kullandırtmadı mevzuna gelince biz kullanamadık oluyor yine durum.Hakem yada herhangi bir dış etmen sağlamadı penaltıyı.Gereksiz attığı dirsek kendi oyuncumuz yaptı bunu.

    YanıtlaSil
  3. tabiyki hakemin hiç bi suçu yok bu pozisyonda bence gayet normaldi. yukardada dediğin gibi ferrari bu oyuna düşmemeliydi lugano zaten çekiyodu ferrariyi bıraksa lugano sarı kart görcek zaten. bu demek oluyoki ferrarinin hatası tüm takımı yıktı.
    bu arada hakem ekreme kırmızı vermeliydi vermedi.

    YanıtlaSil